Privium Special Offers: Korean Air: 10% korting op Economy & Business class

Korean Air is opgericht in 1969 en vervoert sinds 1989 passagiers tussen Amsterdam en Seoul, Zuid-Korea. Momenteel vliegt Korean Air met een A330-200 vier keer per week op deze route. Vanaf eind mei zal Korean Air de frequentie verhogen naar zes vluchten per week.

Privium Korean Air

Seoul is de 'hub' van Korean Air. Vanaf Seoul is het mogelijk om door te vliegen naar veel bestemmingen in onder andere Azie en Oceanie. Het Korean Air netwerk biedt wereldwijd totaal 132 bestemmingen in 45 verschillende landen.

Aan boord heeft Korean Air 3 reisklasses: Economy, Prestige (Business) en First class. De beenruimte van de Economy stoelen is 34 inch (86.4 cm). Dit is ook meteen de reden dat Korean Air niet met een 'tussenklasse' en een comfort premium Economy klasse opereert. Business class passagiers die vliegen tussen Amsterdam en Seoul kunnen genieten van de 'Prestige Sleeper', een comfortable 180-graden full flat seat.

Korean Air is medeoprichter en lid van Skyteam. Korean Air passagiers kunnen dus genieten van de Skyteam voordelen. Stoelreservering is voor alle klassen kosteloos mogelijk al vanaf 361 dagen voor vertrek.

Privium leden kunnen nu tot en met 30 april 2017 een Korean Air ticket boeken met 10% korting. Deze aanbieding geldt voor zowel Economy als Prestige (Business) class tickets op alle Korean Air routes met vertrek vanuit Amsterdam. Boek uw ticket via www.koreanair.com of in de Korean Air mobile app op uw telefoon. Tijdens het boeken vult u de promotiecode in: PRI2017FEB10D.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding geldt voor boekingen gemaakt tot en met 30 april 2017.
  • Vertrekdatum uiterlijk 31 december 2017.
  • Korean Air routes met vertrek vanuit Amsterdam naar Korea, China, Oceanie, China, Japan en Zuid-Oost Azie.
  • Uitsluitend boeken via www.koreanair.com of Korean Air mobile app.
  • Boekingsklasses: Business J, C, D, I. Economy Y, B, M, S, H, E, K, L, U, Q.
  • Korting geldt alleen op tarief, niet op brandstoftoeslag en belasting.
  • Deze korting kan niet worden gecombineerd met andere promoties en is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Aanbod op basis van beschikbaarheid.
  • Korting geldt alleen op moment van aankoop. Indien de ticket na aankoop gewijzigd wordt, vervalt de korting en zal het verschil betaald moeten worden.