Airport Utilities: Netwerkbeheerder van Schiphol

Schiphol Utilities zorgt ervoor dat alle bedrijven op de luchthaven gebruik kunnen maken van gas, elektriciteit, drink- en bluswater. Daarnaast regelen we de afvoer van vuilwater en bieden we bedrijven op Schiphol-Zuidoost een aanvullende blusvoorziening van hoge kwaliteit. Hiervoor beheren en onderhouden we een uitgebreid netwerk van kabels, leidingen en installaties.

  • Last van een netwerkstoring?

    Het regiecentrum staat 24/7 voor je klaar. Neem snel contact met ze op.

  • Een aansluiting aanvragen, wijzigen, switchen of opzeggen

    We beantwoorden graag al je vragen en geven je advies op maat.

Klaar voor de toekomst

Het energielandschap bevindt zich in een transitieperiode. Denk bijvoorbeeld aan de groei van duurzame alternatieven, ontwikkeling van elektrisch vervoer en strengere emissie-eisen. Daarom stellen we steeds hogere eisen aan onze energie-inkoop, netwerkinfrastructuur, informatievoorziening en de samenwerking met partners op Schiphol. Zo dragen we bij aan een betrouwbare en toekomstbestendige energie- en waterketen op de luchthaven.

Onze betrouwbare netwerken

We zijn nauw betrokken bij de planologische ontwikkelingen op de luchthaven en onze netwerken voor gas, water, elektriciteit en vuilwater voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Doordat we betrouwbaarheid en beschikbaarheid hoog in het vaandel hebben, kunnen we veilige diensten bieden en het aantal storingen tot een minimum beperken.

Contact

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je meer weten over de aansluitingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via utilityservices@schiphol.nl.