Schiphol VIP service: De meest exclusieve manier van reizen

Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. Ons team zorgt voor een sublieme ervaring die voldoet aan al uw persoonlijke wensen en behoeftes. Terwijl u in een van onze lounges geniet van onze exclusieve diensten, regelen wij de rest van alle luchthaven formaliteiten. De Schiphol VIP service kunt u boeken wanneer u vertrekt vanaf, aankomt op of een transfer heeft via Schiphol.

De VIP service bestaat uit:

 • (Privé)lounge
 • Check-in voor uw vlucht
 • Afhandeling bagage
 • Privé security check
 • Paspoort controle in het VIP centre
 • Hoogstaand food en beverage aanbod
 • Vervoer in luxe auto naar het vliegtuig

Een reserveringsaanvraag dient u eenvoudig in via bovenstaande knop. Aanvragen per e-mail of telefoon nemen wij helaas niet in behandeling. Voor een prijsopgave verwijzen wij u naar de tarieven en de FAQ, dit is niet mogelijk via een reserveringsaanvraag.

Neem een virtuele tour

Stap in een wereld van ongekende luxe en ontdek wat de Schiphol VIP service voor u kan betekenen. Bekijk hieronder de video.

De Schiphol VIP service voordelen

Privacy & discretie

Het VIP centre is gescheiden van de terminal. Wij begroeten u in het VIP centre en begeleiden u naar één van onze unieke lounges. In de prachtig vormgegeven ruimte kunt u ongestoord in alle beslotenheid werken, ontspannen of een hapje eten met uw reisgezelschap.

Comfort & gemak

Terwijl u geniet van het comfort van de VIP lounge regelt ons team uw check-in en bagage. Ook de paspoortcontrole vindt plaats in het VIP centre. Wanneer het tijd is om te gaan, begeleiden we u door onze privé security check en brengen we u naar het toestel in een luxe auto.

Reisformaliteiten

Luxe & exclusief

Ontdek ons zorgvuldig samengestelde menu, geïnspireerd door de beste ingrediënten van het seizoen. Ons personeel staat voor u klaar om uw wensen te vervullen. Bekijk onze exclusieve faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de VIP service precies in?

De VIP service bestaat uit:

 • (Privé)lounge
 • Check-in voor uw vlucht
 • Afhandeling bagage
 • Privé security check
 • Paspoortcontrole in het VIP centre
 • Hoogstaand food en beverage aanbod
 • Vervoer per luxe auto naar het vliegtuig

Wat kost de VIP service?

Het starttarief voor de VIP service voor vertrek óf aankomst is € 510 voor de 'eerste passagier'. Voor elk volgende passagier geldt het tarief van € 230. Voor een transfer vlucht geldt een ander tarief. Deze tarieven zijn excl. btw.

Voorbeeld: reist u met uw gezin, bestaande uit in totaal 4 personen? Dan betaalt u 1x het starttarief van € 510 en 3x het tarief voor de volgende passagier van € 230.

Bekijk hier de VIP service tarieven.

Let op: er kunnen extra kosten bij komen als er sprake is van een last minute aanvraag, wijziging of annulering.

Beschikt het VIP centre over een eigen security lane?

Het VIP proces gaat buiten de reguliere processen van Schiphol om. Ons team verzorgt de check-in en uw bagage. Het VIP centre beschikt over een eigen security lane en de paspoortcontrole in het VIP centre.

Waar is het VIP centre?

Dit is het adres voor uw navigatiesysteem:
Jan Plezierweg, 1118 BG Schiphol

 • Bij aankomst op Schiphol rijdt u langs het citizenM hotel en gaat u aan het einde van de weg linksaf.
 • Wanneer u Excellence Parking aan uw rechterhand passeert, neemt u de volgende afslag naar rechts.
 • U bent gearriveerd bij de ingang van het VIP centre.

Ga naar onze routebeschrijving voor een gedetailleerde routeplanner.

Kan ik mijn auto bij het VIP centre parkeren?

Nee, parkeren is niet inclusief bij de VIP service. De meeste gasten die met de auto komen, boeken P6 Valet Parking. Bent u Privium Plus lid? Dan kunt u ook gebruik maken van Excellence Parking.

Indien u van de VIP service gebruik maakt bij vertrek én aankomst (retour), dan kunnen wij P6 Valet Parking voor u reserveren. Om dit te kunnen doen, hebben wij de volgende gegevens van de auto nodig: kenteken, merk, type en kleur. Deze informatie kunt u kwijt in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier of meld het in uw e-mail aan ons. U kunt de auto vervolgens op het terrein van het VIP centre parkeren. De sleutels levert u bij de receptie in en bij terugkomst staat de auto weer gereed bij het VIP centre. De kosten hiervoor (afhankelijk van de parkeerduur) voegen wij toe aan de factuur van de VIP service. Er wordt een extra toeslag van € 35,- in rekening gebracht voor het ophalen en brengen van de auto bij het VIP centre.

Als u van de VIP service gebruik maakt voor alleen een vertrek of aankomst (enkele reis), dan dient u zelf de reservering bij P6 Valet Parking te maken. Vermeld dan bij die reservering dat u met de VIP service reist.

Bekijk alle parkeeropties voor de VIP service op deze pagina.