Schiphol VIP service: Discreet en persoonlijk

Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij u reist. Doordat ons VIP centre gescheiden is van de terminal, gaat de hectiek volledig langs u heen. Daarnaast neemt ons team u graag alle praktische zaken rondom uw reis uit handen. Zo kunt u rustig ontspannen of werken en genieten van ons hoogstaande food en beverage aanbod. Bij contactmomenten respecteren wij uw persoonlijke ruimte en houden wij 1,5 meter afstand.

Beschikbaarheid VIP service

Het zijn drukke tijden in het Schiphol VIP centre. We doen ons uiterste best om u de service te bieden zoals u van ons gewend bent. De kans is aanzienlijk dat wij aanvragen kort voor vertrek helaas niet kunnen honoreren. Wij adviseren dan ook om zo vroeg mogelijk de VIP service te reserveren. Onze tarieven vindt u hier.

Om een VIP service aan te vragen, wordt u verzocht te mailen naar vipcentre@schiphol.nl.

Wij verzoeken onze gasten daarnaast vriendelijk om:

  • Minimaal 90 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Indien gereisd wordt met Emirates, Singapore Airlines of EL AL is dit 120 minuten. Als gasten niet tijdig aanwezig zijn, ontstaat er een groter risico dat de vlucht niet gehaald kan worden.
  • Zelf voor de benodigde COVID-19 reisdocumentatie te zorgen. Gasten zijn hier zelf verantwoordelijk voor. Informatie per bestemming vindt u hier.

De huidige VIP service tarieven

Neem een virtuele tour

Schiphol VIP service biedt u ongeëvenaarde dienstverlening op maat. Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk hieronder de video.

Vertrek

Het VIP centre is de ideale uitvalsbasis wanneer u behoefte heeft aan rust en privacy voor uw vertrek. Terwijl u comfortabel wacht, nemen we u alle praktische zaken uit handen. Al onze faciliteiten worden extra schoongemaakt en er zijn desinfecterende handgels en doekjes aanwezig.

Aankomst en overstap

Aankomende en overstappende reizigers helpen we graag met alle praktische zaken. U profiteert van onze dienstverlening van het moment dat u uit het vliegtuig stapt tot we u weer vaarwel zeggen. Bij al onze services zijn de coronamaatregelen van kracht, om uw reis zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Een rustgevende omgeving

In onze persoonlijke VIP lounges komt u helemaal tot rust en kunt u gebruikmaken van onze vele exclusieve diensten. Neem bijvoorbeeld een warme douche, geniet van een drankje of werk er zonder enige afleiding. U kunt er gerust op zijn dat alle coronamaatregelen in acht zijn genomen.

Vergaderen in alle rust

Ook als uw gasten geen vlucht hebben, dan is het toch mogelijk om te vergaderen in de rustige omgeving die het VIP centre biedt. Wij beschikken over diverse geschikte vergaderruimtes met verschillende capaciteit. Kijk hier voor meer informatie of maak een reservering via vipcentre@schiphol.nl.

Zo komt u er

Het VIP centre op Schiphol is eenvoudig te bereiken, of u nu een taxi pakt, een privéchauffeur heeft of het openbaar vervoer neemt.

VIP receptie

Meer informatie

Wilt u alle informatie over onze VIP services op uw gemak doornemen? Download dan onze brochure. U kunt deze pdf ook opslaan en eenvoudig doorsturen via e-mail.