Zakelijk reizen via Schiphol: Dat werkt!

Reis je voor zaken via Schiphol? Op de luchthaven zijn alle faciliteiten aanwezig om efficiënt en comfortabel te werken. Zo is er overal gratis wifi en zijn er diverse lounges waar je rustig kan mailen, lezen en bellen. Vlieg je regelmatig en heb je geen tijd te verliezen? Maak dan gebruik van Privium: het serviceprogramma waarbij je via een snelle irisscan de grens passeert en vooraan parkeert. Of kom vergaderen in deze inspirerende, internationale omgeving.

Zakelijke reiziger

Snel over de grens met Privium

Als je regelmatig vliegt voor zaken, dan is het prettig om niet lang te hoeven wachten bij de paspoortcontrole. Leden van Privium kunnen razendsnel de grens passeren via de irisscan. Bovendien krijg je met een Privium Plus abonnement toegang tot de zeer comfortabele Privium ClubLounge, waar je kan werken en relaxen onder het genot van gratis koffie en broodjes. En dan mag je ook nog eens vlakbij de vertrekhal parkeren.

Reis als een VIP

Als je ongestoord wilt doorwerken zonder je druk te maken over de praktische kant van je zakenreis, dan kan je gebruik maken van de VIP service. In het luxe VIP centre is privacy, rust en persoonlijke service gegarandeerd. Je kan hier werken, even ontspannen en zelfs een warme douche nemen. En wij begeleiden je van aankomst tot vertrek.

Zakelijk parkeren

De parkeermogelijkheden op Schiphol zijn eindeloos. Of je nu op zakenreis gaat of een vergadering hebt op de luchthaven: met zakelijk parkeren weet je zeker dat je goed staat. Je kan kiezen uit diverse beveiligde, efficiënte en gunstig gelegen parkeergarages en parkeerplaatsen.

Vergaderen tussen vliegtuigen

Waarom zou je zakenrelaties verder laten reizen, als je ook op Schiphol kunt afspreken? Zowel voor als achter de paspoortcontrole zijn er verschillende vergaderfaciliteiten op de luchthaven. Van een snelle meeting tot een complete conferentie: voor iedere gelegenheid is een geschikte ruimte te vinden.

Flexibele werkplekken in de lounges

Op Schiphol zijn vele lounges waar je altijd wel een rustige plek kan vinden om te werken. Bovendien kan je overal gebruik maken van het wifi-netwerk en zijn er stopcontacten om je computer, tablet of mobiele telefoon op te laden. Last minute nog iets printen? In het Internet Centre staan printers voor je klaar.