Alles om uw reis gemakkelijk te maken: Zakelijk reizen via Schiphol

Voor jou als zakenreiziger biedt Schiphol een groot aantal faciliteiten ter verhoging van jouw snelheid, gemak en comfort. Of het nu gaat om parkeren, werken of ontspannen, Schiphol biedt de oplossingen waar jij behoefte aan hebt. Met onze services en tips reis je snel en efficiënt.

Bereid je reis voor

Als je zakelijk reist, is snel van A naar B komen misschien nog wel belangrijker dan wanneer je in je vrije tijd op pad gaat. Parkeren, een taxi reserveren of inchecken: bekijk hier alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op je vlucht.

Internet centre

Doorwerken op Schiphol

Maak van Schiphol je tijdelijke kantoor. Alle voorzieningen zijn aanwezig om de tijd tot aan je vlucht optimaal te benutten. Het WiFi-netwerk staat gratis ter beschikking en een comfortabele werkplek vind je bij een van de vele koffiebars en restaurants. Ook op de pieren zijn diverse stroompunten en werkplekken te vinden.

Tijd over?

  • Relatiegeschenken

    Niet veel tijd en toch verrassend voor de dag komen met een bijzonder relatiegeschenk? Shop de leukste cadeaus op Schiphol.

  • Shop & Collect

    Heb je iets gekocht dat je liever niet meeneemt op reis? Maak gratis gebruik van Shop & Collect. Bij terugkomst vind je jouw item(s) veilig in een persoonlijke locker.

  • Culinair op reis

    Ontdek gerechten uit de beste wereldkeukens, nog voor je vertrek. Op Schiphol vind je het lekkerste eten van alle continenten: van Azië tot Noord- en Zuid-Amerika.