Why not make travel easier?: Ontdek zakelijk reizen via Schiphol

Op Schiphol doen we er alles aan om jouw zakelijke reis te verrijken. Of het nu gaat om parkeren op loopafstand van de vertrekhal, diverse vergaderfaciliteiten op onze luchthaven of een nog snellere grenspassage dankzij Privium. Ontdek hoe onze services en diensten jouw reis sneller en comfortabeler maken.

Zakelijke voordelen

  • P1 Parkeren

    Kort of lang op zakenreis? Parkeren doe je gemakkelijk op P1. Grotendeels overdekt en vanuit je auto loop je zo naar de vertrekhal.

  • Privium

    Met Privium haal je meer uit je kostbare tijd. Vooraan parkeren, vliegensvlug door de controles, relaxen in de exclusieve Privium Lounges en meer.

  • Business Gifts

    Wat is leuker dan een zakenrelatie verrassen met een origineel Nederlands geschenk. Op Schiphol vind je een ruime keuze aan. Wist je dat bijvoorbeeld stroopwafels het heel goed doen over de grens?

Bereid je reis voor

Als je zakelijk reist, is snel van A naar B komen misschien nog wel belangrijker dan wanneer je in je vrije tijd op pad gaat. Parkeren, een taxi reserveren of inchecken: bekijk hier alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op je vlucht.

Internet centre

Doorwerken op Schiphol

Maak van Schiphol je tijdelijke kantoor. Alle voorzieningen zijn aanwezig om de tijd tot aan je vlucht optimaal te benutten. Het WiFi-netwerk staat gratis ter beschikking en een comfortabele werkplek vind je bij een van de vele koffiebars en restaurants. Ook op de pieren zijn diverse stroompunten en werkplekken te vinden.