Hoe kom jij naar Schiphol?: Vervoer naar Schiphol

Je reis begint al met je vervoer naar de luchthaven. Kies je voor de trein, bus, taxi of auto? Schiphol is goed bereikbaar met je eigen vervoersmiddel en via het openbaar vervoer. Je kunt voor de deur uitstappen of dichtbij de vertrekhallen parkeren. Met de trein kom je direct onder Schiphol Plaza terecht.

Stap in de trein

Station Schiphol Airport ligt direct onder de luchthaven. Vanaf het perron kun je met de roltrap of de lift een verdieping omhoog naar Schiphol Plaza. Je bent dan binnen no time in de vertrek- en aankomsthallen.

Met de auto

De luchthaven is prima bereikbaar en de parkeermogelijkheden zijn uitstekend. Kies de parkeerplek die bij jou past en volg de routebeschrijving.

Spring in een deelauto

Snel en eenvoudig reizen tussen Amsterdam en Schiphol? Dit kan gemakkelijk met een elektrische deelauto van Share Now en SIXT. De parkeerplekken van de deelauto’s vind je overal in onze hoofdstad en in de openbare garage van het World Trade Center op Schiphol.

Pak de bus

Reis je liever met de bus naar Schiphol? Dat kan natuurlijk ook. Alle bussen die van en naar de luchthaven rijden, stoppen bij Schiphol Plaza. Zo kun je dus recht voor de vertrek- en aankomsthallen in- of uitstappen.

Spring op de fiets

Schiphol is goed bereikbaar per fiets. Rondom de luchthaven liggen goede fietspaden tot aan de terminal. Vlakbij de terminals zijn drie fietsstallingen waar je vier weken mag parkeren.

Neem een taxi

Je kunt kiezen voor een gewone taxi, een extra luxe Schiphol Business Taxi of een riante bus van Schiphol Travel Taxi. Veel taxi’s hanteren een voordeliger Schiphol-tarief.

Ga goed voorbereid op reis