Privium Partner: Goed voor elkaar

Bent u Privium lid en reist u regelmatig met uw partner of kind(eren)? Dan is Privium Partner een interessante optie. Hiermee profiteert u allebei van voorrang en voordelen op Schiphol, als u samen reist.

Samen uit, samen thuis

Kies voor een Privium Partner toevoeging als u samen met uw partner of kind(eren) nog sneller en comfortabeler via Schiphol wilt reizen. Komt u samen naar de luchthaven, dan profiteert u allebei van de voordelen die gelden voor u als hoofdkaarthouder. Vliegt uw Privium Partner zonder u, dan krijgt uw partner alleen priority toegang naar security en de snelle grenspassage met de irisscan.

De voorwaarden:

  • Er kunnen Partner lidmaatschappen worden aangevraagd voor thuiswonende kinderen van 12 tot en met 20 jaar en de levenspartner. Het is dus niet bedoeld voor een zakenpartner of zakelijke relatie;
  • Privium leden moeten minimaal 1.55 meter zijn (i.v.m. hoogte irisscan);
  • Uw kind kan als Privium Partner met u meereizen tot en met de leeftijd van 20 jaar;
  • Kinderen moeten zelf houder zijn van een geldig paspoort of Europese identiteitskaart;
  • Het Partner lidmaatschap wordt voor een kind beëindigd op het moment dat het kind de leeftijdsgrens van 21 bereikt, tenzij het kind het enige volwassen Partner lid is van het hoofdlid;
  • Een Partner lidmaatschap wordt beëindigd wanneer het hoofdlid diens lidmaatschap opzegt. Het Partner lid wordt hierover door Schiphol geïnformeerd.

Een Privium Partner lidmaatschap kost 95 euro per jaar (incl. btw).

Meld u nu aan als Partner

U kunt eenvoudig een Privium Partner toevoegen aan uw bestaande Privium lidmaatschap via uw Mijn Schiphol account. Log in en klik op 'Voeg een Privium partner toe' om het nieuwe lid in te schrijven. Het gehele aanmeldproces vindt vervolgens digitaal plaats.

Ook kunt u een Privium Partner lidmaatschap aanvragen in de Privium ClubLounge op Schiphol. Hiervoor kunt u een afspraak maken via 020 601 42 22.

Denk eraan dat u tijdens uw bezoek de volgende zaken meeneemt:

Het Privium lid (‘hoofdlid’) hoeft niet aanwezig te zijn bij de afspraak in de Privium ClubLounge. Dit geldt echter niet als u een Privium Partner abonnement aanvraagt voor uw minderjarig kind. Dan moet één van de ouders aanwezig zijn. U dient in de ClubLounge het door de andere ouder ingevulde toestemmingsformulier te overhandigen en de andere ouder moet telefonisch bereikbaar zijn voor aanvullende vragen. Voor het reizen gelden de richtlijnen van de Koninklijke Marechaussee. Na uw bezoek aan de ClubLounge is de kaart direct klaar voor gebruik.

Neem contact op via: