Royal Schiphol Group: Connecting your world

Royal Schiphol Group is een luchthavenonderneming met een belangrijke maatschappelijke opdracht. De luchthavens van de groep creëren waarde voor de samenleving en de economie. Royal Schiphol Group is eigenaar en exploitant van Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Lelystad Airport en heeft een meerderheidsbelang in Eindhoven Airport. Met deze luchthavens verbinden we Nederland optimaal met de rest van de wereld en dragen we bij aan welvaart en welzijn – in Nederland en daarbuiten.

Most sustainable and high quality airport

Onze ambitie is om Schiphol duurzaam te ontwikkelen tot most sustainable and high quality airport: de voorkeursluchthaven van reizigers, luchtvaartmaatschappijen en logistieke dienstverleners. Onze strategie bestaat uit vijf strategische thema’s: Top Connectivity, Excellent Visit Value, Competitive Marketplace, Development of the Group en Sustainable & Safe Performance.

 • Werken bij Royal Schiphol Group

  Met ruim 2.000 collega’s houden we Schiphol in de lucht.

 • Informatie voor leveranciers

  Wil jij diensten of producten leveren aan Schiphol?

 • Duurzame toekomst

  We zetten ons met volle kracht in voor een duurzame toekomst van de luchtvaart, zo goed mogelijk in balans met mens en milieu.

 • Nieuws & Pers

  Lees hier het laatste nieuws over Royal Schiphol Group, onze blogs en neem contact op met onze woordvoerders.

 • Investor Relations

  Bekijk hier onze financiële informatie, corporate governance en gegevens voor aandeelhouders.