Royal Schiphol Group: Connecting your world

Royal Schiphol Group is een luchthavenonderneming met een belangrijke maatschappelijke opdracht. Royal Schiphol Group is eigenaar en exploitant van Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Lelystad Airport en heeft een meerderheidsbelang in Eindhoven Airport. De luchthavens van de groep creëren waarde voor de samenleving en de economie, met veiligheid als essentiële factor. Alle Nederlandse luchthavens van de Schiphol Group dragen, samen met onze internationale activiteiten, bij aan onze 'Why’: Connecting your world.

Meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld

Door de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens in de wereld te creëren, met een uitmuntende luchthaveninfrastructuur en faciliteiten voor passagiers en vracht, zorgt onze onderneming voor de bloei van internationale handel, toerisme en kennisuitwisseling.

Door optimale luchtverbindingen voor Nederland te waarborgen, ondersteunen we niet alleen de economie, maar helpen we ook bij het uitdragen van waarden waar Nederland in de hele wereld bekend om staat, zoals openheid, verdraagzaamheid en internationale oriëntatie. Dit doen we met steun van onze vele partners binnen de luchtvaartsector en daarbuiten.

 • Werken bij Royal Schiphol Group

  Met ruim 2.000 collega’s houden we Schiphol in de lucht.

 • Informatie voor leveranciers

  Lever jij diensten en producten aan Schiphol of werk je met ons samen?

 • Duurzame toekomst

  We zetten ons met volle kracht in voor een duurzame toekomst van de luchtvaart, zo goed mogelijk in balans met mens en milieu.

 • Nieuws & Pers

  Lees hier het laatste nieuws over Royal Schiphol Group, onze blogs en neem contact op met onze woordvoerders.

 • Investor Relations

  Bekijk hier onze financiële informatie, corporate governance en gegevens voor aandeelhouders.

 • Schiphol International

  Royal Schiphol Group is een toonaangevende internationale luchthavenexploitant met een gediversifieerd portfolio.