Jij en Schiphol: Beleef de luchthaven op je eigen manier

Of je nu dichtbij Schiphol woont of een dagje op bezoek bent: je beleeft de luchthaven op je eigen manier. Waar de een het leuk vindt om een dagje vliegtuigen te spotten, is de ander kritisch op de hinder die diezelfde vliegtuigen veroorzaken. Op deze website vind je meer informatie voor omwonenden, voor kinderen en voor studenten. En sport je in de buurt van de luchthaven? Kijk dan eens wat het Schipholfonds voor jou kan betekenen.

Kleur mee en maak kans op gave Schiphol prijzen!

Wij zijn jarig! En dat vieren we graag met jou. Doe je ook mee met onze kleurplatenactie?

Print de kleurplaat en kleur hem zo mooi mogelijk in. Wie weet win jij dan wel een rondleiding op Schiphol of 1 van de andere gave prijzen. Opsturen is gratis en kan naar:

Schiphol Group
Locatiecode 01-23
Antwoordnummer 606
Evert van de Beekstraat 202
1118CP Schiphol

Download de kleurplaat

Stuur je kleurplaat voor 23 oktober naar ons toe. Dan laten we je zo snel mogelijk weten of jij 1 van de winnaars bent!

Actievoorwaarden: Kleurplaat Schiphol 104 jaar

Wat leuk dat je meedoet aan de actie! Om het spel eerlijk te laten verlopen, hebben we regels opgesteld. Iedereen is welkom om mee te doen aan de actie. De winnaars van de actie zullen uiteindelijk tussen de 4 en 16 jaar zijn.

Met het inzenden van de kleurplaat, geven jij en je ouders aan dat je deelneemt aan de actie en geef je ons toestemming om je inzending te gebruiken op de website, op onze social media-kanalen en in ons hoofdkantoor. We hangen namelijk alle kleurplaten op!

Jouw gegevens zullen we alleen gebruiken om te bepalen of je de juiste leeftijd hebt, en om je te benaderen als je gewonnen hebt. Een maand na de actie vernietigen we de gegevens.

Een jury zal bepalen wie de winnaars zijn per leeftijdscategorie. We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën en mooie creatieve uitspattingen!

We wensen je heel veel succes en zien uit naar je inzending!

Een volledig overzicht van de actievoorwaarden vind je hier