Begin uw reis in rust en luxe

Gaat u het liefst zo snel mogelijk naar de gate, of wilt u ook meer comfort en luxe voor vertrek? Hoe u ook reist, met een Privium lidmaatschap haalt u altijd meer uit uw tijd op Schiphol.

Aanmelden voor een Privium lidmaatschap mogelijk middels wachtlijst

Het is weer mogelijk om u voor Privium aan te melden. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen werken we met een wachtlijst. Zodra u aan de beurt bent ontvangt u van ons een e-mail om uw aanmelding definitief te maken. Deze e-mail ontvangt u naar verwachting binnen een maand.

Nadat u zich heeft aangemeld kunt u een afspraak inplannen om in de Privium ClubLounge Departures uw lidmaatschap te activeren en uw Privium kaart in ontvangst te nemen. De doorlooptijd voor een afspraak is ongeveer 4-5 weken.

Via de onderstaande button meldt u zich eenvoudig aan voor de wachtlijst.

 • Privium Plus

  Ideaal voor frequent flyers
  • Snelle security- en grenspassage
  • Toegang tot de Privium Lounges
  • Altijd vooraan parkeren en toegang tot de Privium Excellence garage
  • Business class inchecken
 • Privium Basic

  Snel naar de gate
  • Snelle security- en grenspassage
  • Toegang tot de Privium Lounges
  • Altijd vooraan parkeren en toegang tot de Privium Excellence garage
  • Business class inchecken
 • Privium Partner

  Goed voor elkaar
  • Snelle security- en grenspassage
  • Toegang tot de Privium Lounges en business class inchecken (alleen indien u samen met een Plus lid reist)

Uw Privium lidmaatschap beheren in Mijn Schiphol

Alles bij elkaar in één account: van het wijzigen van persoonsgegevens, inzicht in facturen, uw factuur betalen, lidmaatschap wijzigen tot het reserveren van een parkeerplek.

Mijn Schiphol

Veelgestelde vragen Privium lidmaatschappen

Hoe word ik lid van Privium?

In vier stappen kunt u lid worden van Privium en genieten van de snelle en soepele service tijdens uw reizen via Schiphol.

 1. Maak een keuze tussen Privium Basic of Privium Plus. Klik op uw keuze en vul het inschrijfformulier in. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.
 2. Activeer vervolgens uw Mijn Schiphol account.
 3. Maak een afspraak voor het aanmaken van uw Privium kaart. Dit kunt u eenvoudig online doen via uw Mijn Schiphol account.
 4. Activeer uw Privium kaart in de Privium ClubLounge Departures. Tijdens uw afspraak maken we de Privium kaart aan met uw paspoortgegevens en unieke irispatroon. In de Privium ClubLounge Departures kunt u uw gewenste betaalmethode kiezen. Daarna is de Privium kaart direct klaar voor gebruik en gaat uw lidmaatschap in.

Hoe beheer ik mijn Privium lidmaatschap?

U kunt uw lidmaatschap eenvoudig beheren in Mijn Schiphol. Alles bij elkaar in één account: van het wijzigen van persoonsgegevens, inzicht in facturen, uw factuur betalen, lidmaatschap wijzigen tot het reserveren van een parkeerplek.

Wat heb ik nodig om een Privium kaart aan te laten maken?

Om uw kaart direct klaar te maken voor gebruik, hebben we uw geldige paspoort of Europese ID-kaart nodig. Een rijbewijs voldoet niet als legitimatie.

Welke online betaalmethoden accepteert Privium?

U kunt online uw facturen betalen via iDeal, Mastercard en Visa.

Kan ik Privium lid worden zonder Nederlands paspoort?

Ja, als u in het bezit bent van een geldig paspoort of Europese ID-kaart uit een van de landen van de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen, Zwitserland en IJsland dan kunt u lid worden van Privium.

Als u een asielzoeker of vluchtelingen-status heeft kunt u helaas geen lid worden in verband met regelgeving van de Koninklijke Marechaussee. Ook met een verblijfsvergunning kunt u geen Privium lid worden.

Hoe kan ik mijn Privium lidmaatschap opzeggen?

U kunt uw lidmaatschap eenvoudig beheren in Mijn Schiphol of direct via dit formulier opzeggen. U heeft een opzegtermijn van een maand. Tot en met de door u gekozen einddatum kunt u nog gebruik maken van de privileges van Privium. Houdt u er wel rekening mee dat wij uw abonnement niet kunnen beëindigen binnen het eerste abonnementsjaar. Uw lidmaatschap wordt dan automatisch beëindigd een jaar nadat u zich heeft ingeschreven.

 • +31 20 601 4222

  Bel ons met uw vraag

 • privium@schiphol.nl

  Stuur ons een e-mail

 • Twitter @Privium

  Ga het gesprek aan of volg ons via Twitter