Privium Plus: De beste manier om te reizen

Aanvragen van een nieuw Privium lidmaatschap tijdelijk niet mogelijk

Tot onze spijt is het op dit moment NIET mogelijk om een nieuw Privium lidmaatschap aan te vragen. Dit heeft zowel te maken met de enorme aantallen aanvragen heractivaties (na corona) als aanvragen voor nieuwe lidmaatschappen. Hierdoor zit onze agenda voor het activeren van een Privium kaart tot het einde van het jaar vol en kunnen wij op dit moment helaas geen nieuwe leden aannemen. U kunt hier uw e-mailadres achterlaten, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen wanneer aanmelden weer mogelijk is.

Uw voordelen met Privium Plus

Voorrang bij de controles

Bij de security check krijgt u toegang tot het Priority wachtgebied. En de paspoortcontrole kost u maximaal 10 seconden dankzij de irisscan.

Exclusieve Privium Lounges

Voor luxe en comfort zet u koers naar de Privium Lounges. U geniet hier van kwaliteitseten, stijlvolle werkplekken en ultrasnelle WiFi.

Altijd vooraan parkeren

In Privium 1 of Privium 3. Of naast de vertrekhal in de Privium Excellence garage of de Privium 6 Valet. Dat scheelt een hoop lopen.

Business class inchecken

Met Privium Plus kunt u business class inchecken bij veel airlines. Dat is niet alleen snel, maar ook handig als u meer bagage wilt meenemen.

Altijd nieuwe extra’s voor Plus leden

Van korting op hotelovernachtingen tot voordelige vergaderruimtes op Schiphol.

Ontdek alle extra’s

Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid van Privium?

In vier stappen kunt u lid worden van Privium en genieten van de snelle en soepele service tijdens uw reizen via Schiphol.

 1. Maak een keuze tussen Privium Basic of Privium Plus. Klik op uw keuze en vul het inschrijfformulier in. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.
 2. Activeer vervolgens uw Mijn Schiphol account.
 3. Maak een afspraak voor het aanmaken van uw Privium kaart. Dit kunt u eenvoudig online doen via uw Mijn Schiphol account.
 4. Activeer uw Privium kaart in de Privium ClubLounge Departures. Tijdens uw afspraak maken we de Privium kaart aan met uw paspoortgegevens en unieke irispatroon. In de Privium ClubLounge Departures kunt u uw gewenste betaalmethode kiezen. Daarna is de Privium kaart direct klaar voor gebruik en gaat uw lidmaatschap in.

Moet ik een frequent flyer zijn om lid te worden van Privium?

Nee, u kunt altijd lid worden van Privium, ongeacht hoe vaak u vliegt, met welke airline u vliegt en of u economy, business of first class reist. U hoeft ook geen lid te zijn van een frequent flyer-programma van welke luchtvaartmaatschappij dan ook.

Hoe kan ik upgraden van Privium Basic naar Privium Plus?

U kunt hier uw abonnement wijzigen. Voor een upgrade kunt u ook altijd (per direct) naar de Privium ClubLounge Departures komen.

Moet ik mijn paspoort meenemen als ik reis met Privium?

Ja, u moet zich altijd kunnen legitimeren met een geldig reisdocument (paspoort of Europese ID-kaart). De Koninklijke Marechaussee kan er naar vragen. Bovendien moet u bij binnenkomst in het land van bestemming altijd een geldig reisdocument laten zien.

Kan ik na het aanmelden meteen gebruikmaken van de Privium kaart?

Na het online aanmelden voor het lidmaatschap en het maken van een afspraak, dient u uw Privium kaart in de Privium ClubLounge Departures te activeren. Tijdens uw afspraak maken we de Privium kaart aan met uw paspoortgegevens en unieke irispatroon. In de Privium ClubLounge Departures kunt u uw gewenste betaalmethode kiezen. Daarna is de Privium kaart direct klaar voor gebruik en gaat uw lidmaatschap in.

Neem contact op via:

 • +31 20 601 4222

  Bel ons met uw vraag

 • privium@schiphol.nl

  Stuur ons een e-mail

 • Twitter @Privium

  Ga het gesprek aan of volg ons via Twitter