Ontspannen of werken in de Privium Lounges

Ongestoord werken, een hapje eten en even relaxen. Breng uw tijd comfortabel door in de exclusieve Privium Lounges. Hier heeft u de ruimte voor uzelf en krijgt uw reis een vliegende start.

Onze compleet nieuwe Privium ClubLounge West is open. Op deze plek is een nog ruimere en comfortabeler Lounge gecreëerd. Met aparte werkplekken, verse gerechten uit eigen keuken, sanitaire voorzieningen en bij elke zitplek voldoende oplaadpunten.

Locaties en openingstijden van de Lounges

 • De Privium ClubLounge Departures is elke dag geopend van 05:30 tot 21:00 uur. Voor het activeren van uw lidmaatschap of een nieuwe Privium kaart kunt u hier van 06.00 tot 20.30 terecht. U vindt deze lounge voor security tussen Vertrek 1 en 2, schuin achter balie 9.
 • De Privium ExpressLounge is elke dag geopend van 05:30 tot 13:00 uur. De lounge bevindt zich na security op de tweede verdieping van Lounge 1, aan het begin van de D-pier (Schengen).
 • De Privium ClubLounge West is onze meest nieuwe Lounge en is elke dag geopend van 05:30 tot 21:00 uur. Deze lounge bevindt zich op de Holland Boulevard bij de E-pier. U kunt daar naar binnen via de entree achter Dutch Bar & Kitchen (non-Schengen).

We kijken uit naar uw komst!

Eersteklas genieten

Exclusief toegang

Bent u Privium Plus lid, reist u als Privium Partner mee of heeft u een guest voucher? Dan kunt u exclusief komen genieten in de lounges.

Culinair opladen

We bieden een ruime keuze aan kwaliteitswijnen, drankjes en eten. Zo kunt u zelf ook nog de nodige brandstof bijtanken voor vertrek.

Uitgebreide zakelijke faciliteiten

Een meeting voorbereiden of uw mailtjes bijwerken. Met de ultrasnelle WiFi en stijlvolle, comfortabele werkplekken is het fijn zakendoen.

Gasten zijn welkom

Als Privium lid kunt u samen met uw introducé(s) genieten van de Privium Lounges. Vraag onze baliemedewerkers om een guest voucher. Voor € 30,- per persoon krijgt uw reisgezelschap exclusief toegang. Wordt uw introducé ter plekke Privium Plus lid? Dan komen de kosten van de guest voucher voor onze rekening!

Ook als u geen Privium lid bent kunt u genieten van al het gemak en comfort in een van de Privium Lounges. De kosten hiervoor zijn:

 • Privium ClubLounge Departures: € 50,-
 • Privium ClubLounge West: € 60,-
 • Privium ExpressLounge: € 40,-

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik gebruikmaken van de Privium Lounges?

De Privium Lounges zijn exclusief voor Privium Plus leden. Op vertoon van uw Privium kaart en boarding pass van die dag kunnen Privium Plus leden en Privium Partner leden (in gezelschap van het Privium Plus lid) gebruik maken van de faciliteiten van de Privium Lounges. De Privium ClubLounge Departures is alleen toegankelijk met een boarding pass voor een vertrekkende vlucht voor die dag. Meereizende kinderen, baby’s en partners zonder Privium kaart hebben geen toegang tot de Privium Lounges. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Kan ik introducés meenemen naar de Privium Lounges?

Als Privium Plus lid zijn uw gasten ook welkom in de Privium Lounges. Is uw introducé ouder dan 12 jaar en in het bezit van een boarding pass voor die dag? Dan kunt u aan de balie in de Privium Lounges een Guest Voucher kopen ter waarde van € 30. Als uw introducé ter plekke besluit lid te worden van Privium Plus, dan worden de kosten van de Guest Voucher natuurlijk verrekend met de kosten van het lidmaatschap.

In welke lounge kan ik een irisscan laten maken?

Dit kan in de Privium ClubLounge Departures voor security. De andere Privium Lounges kennen geen voorzieningen om een iris te scannen en lid te worden van Privium.

Wat zijn de openingstijden van de Privium ClubLounge Departures, Privium ExpressLounge en Privium ClubLounge West?

De Privium ClubLounge Departures is dagelijks geopend van 05.30 tot 21.00 uur.

De Privium ExpressLounge is dagelijks geopend van 05:30 tot 13:00 uur.

De Privium ClubLounge West is dagelijks geopend van 05.30 tot 21.00 uur.

Komt u om uw lidmaatschap te activeren of een nieuwe kaart aan te laten maken? Dit kan van 06.00 tot 20.30 uur in de Privium Lounge Departures.

Mag ik de Lounges achter security bezoeken als ik aankom met een vlucht op Schiphol

Iedereen die toegang heeft tot de Privium ClubLounge West of Privium ExpressLounge op basis van Privium Plus of partnerlidmaatschap, of middels een Guest Voucher, is welkom om de Privium lounges te bezoeken, ongeacht of u aankomt of vertrekt op een vlucht. U dient een boarding pass te kunnen tonen.

Moeten mijn introducés nog aan aanvullende voorwaarden voldoen?

Als Privium Plus lid zijn uw gasten ook welkom in de Privium Lounges. Is uw introducé ouder dan 12 jaar en in het bezit van een boarding pass voor die dag? Dan kunt u aan de balie een Guest Voucher kopen ter waarde van € 30,-.

Zijn mijn kinderen ook welkom in de Privium lounges?

Ja, u kunt voor kinderen vanaf 12 jaar een Guest Voucher kopen ter waarde van € 30,-, mits zij in het bezit zijn van een boarding pass voor die dag.

Neem contact op via:

 • +31 20 601 4222

  Bel ons met uw vraag

 • privium@schiphol.nl

  Stuur ons een e-mail

 • Twitter @Privium

  Ga het gesprek aan of volg ons via Twitter