Ontspannen of werken in de Privium Lounges: Ga er maar even goed voor zitten

Als Privium Plus lid bent u de koning te rijk in de Privium lounges op Schiphol. De Privium ClubLounge, ExpressLounge en Airside Lounge zijn een oase van rust. Waar u comfortabel en ongestoord kan werken of uitgebreid kan ontspannen. Gebruik de razendsnelle wifi-verbinding, verdiep u in de (inter)nationale kranten of geniet van een drankje en het uitgebreide buffet: voor u is het allemaal kosteloos.

Welkom

Privium Lounges

De Privium ClubLounge is dagelijks geopend van 06.30 tot 19.00 uur.

De Privium ExpressLounge is dagelijks geopend van 06:30 tot 13:00 uur.

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze lounge de corona-maatregelen van kracht voor uw veiligheid en die van uw medereizigers.

Zo vragen we u vriendelijk:

  • 1,5 meter afstand te houden
  • Uw handen bij binnenkomst te desinfecteren
  • Een mondkapje te dragen. Wanneer u heeft plaatsgenomen op een stoel mag u uw mondkapje afzetten.
  • De aanwijzingen van onze collega’s in de lounge op te volgen

U kunt ervan uitgaan dat we de faciliteiten in de Privium Lounges, zoals het buffet en het meubilair schoon en fris houden. Onze medewerkers zien hierop toe en wassen zelf ook regelmatig hun handen. De Privium Lounges zijn zo ingericht dat u elkaar goed de ruimte kunt geven en op 1,5 meter afstand van andere leden kunt zitten.

De Privium Airside Lounge is vanwege een verbouwing gesloten. In 2021 verwelkomen wij u graag in een compleet vernieuwde lounge.

Exclusieve toegang

U kunt gebruikmaken van de lounges als u Privium Plus lid bent, u als Privium Partner meereist of als u een guest voucher heeft. Op vertoon van uw Privium Plus kaart(en), uw eventuele guest voucher en uw boarding pass voor een vertrekkende vlucht die die dag vertrekt vanaf Schiphol mag u naar binnen.

Wilt u lid worden?

Voor alle zaken aangaande uw lidmaatschap, zoals het aanmaken van een Privium kaart of het maken van een irisscan, kunt u uitsluitend terecht in de Privium ClubLounge voor security. Maak dan een afspraak via (020) 601 42 22 of privium@schiphol.nl. Het maken van een afspraak kan vanwege drukte op dit moment iets langer duren.

Neem op het moment van uw afspraak uw geldige paspoort of Europese identiteitskaart mee. Dan kunnen wij uw lidmaatschap direct in orde maken. Dat duurt gemiddeld zo’n twintig minuten.

Gasten altijd welkom

Bent u Privium Plus lid en wilt u uw introducé(s) de vele voordelen van de Privium Lounges laten zien? Dat kan. Vraag onze baliemedewerkers naar de guest vouchers. Voor € 30,- per persoon geniet u samen in één van onze Privium Lounges. Wordt uw introducé ter plekke Privium Plus lid (dit kan in de Privium ClubLounge), dan zijn de kosten van de guest voucher voor onze rekening.

Openingstijden

De Privium ClubLounge is elke dag geopend van: 06.30 - 20.00 uur.

De Privium ExpressLounge is elke dag geopend van: 06.30-13.00 uur.

De Privium ClubLounge West is vanwege een verbouwing gesloten. In 2021 verwelkomen wij u graag in een compleet vernieuwde lounge.

Neem contact op via: