Ontspannen of werken in de Privium Lounges

Ongestoord werken, een hapje eten of gewoon even relaxen. Breng uw tijd comfortabel door in de exclusieve Privium Lounges. Hier heeft u de ruimte voor uzelf en krijgt uw reis een vliegende start.

Eersteklas genieten

Exclusief toegang

Bent u Privium Plus lid, reist u als Privium Partner mee of heeft u een lounge voucher? Dan kunt u exclusief komen genieten in de lounges.

Culinair opladen

We bieden een ruime keuze aan kwaliteitswijnen, drankjes en eten. Zo kunt u zelf ook nog de nodige brandstof bijtanken voor vertrek.

Uitgebreide zakelijke faciliteiten

Een meeting voorbereiden of uw mailtjes bijwerken. Met de ultrasnelle WiFi en stijlvolle, comfortabele werkplekken is het fijn zakendoen.

Locaties en openingstijden van de Lounges

Privium ClubLounge Departures (voor security)

Openingstijden: van 05.30 tot 21.00 uur
Locatie: tussen Vertrek 1 en 2, schuin achter balie 9.

Voor het activeren van uw lidmaatschap of een nieuwe Privium kaart kunt u hier van 06.00 tot 20.30 terecht.

Privium ClubLounge West (na security)

Openingstijden: van 05:30 tot 21:00
Locatie: op de Holland Boulevard bij de E-pier. U kunt daar naar binnen via de entree achter Dutch Bar & Kitchen (non-Schengen).

Privium ExpressLounge (na security)

Openingstijden: van 05:30 tot 21:00 uur
Locatie: na security op de tweede verdieping van Lounge 1, aan het begin van de D-pier (Schengen)

De huisregels van ons Privium Lounges vindt u hier. We kijken uit naar uw komst!

Gasten zijn welkom

Als Privium lid kunt u samen met uw introducé(s) in de leeftijd vanaf 12 jaar genieten van de Privium Lounges. Vraag onze baliemedewerkers om een Lounge Access Voucher. Voor € 35,- per persoon krijgt uw reisgezelschap exclusief toegang. Er geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen (met uitzondering van grotere gezinnen met kinderen ouder dan 12 jaar). Wordt uw introducé ter plekke Privium Plus lid? Dan komen de kosten van de voucher voor onze rekening!

Belangrijk: De huidige Lounge Access Vouchers (voorheen Guest Vouchers) kunt u nog gebruiken tot 1 april 2024. We heten u en uw gast(en) van harte welkom in een van onze Privium Lounges. Of u de voucher kunt inwisselen, hangt af van de drukte in de lounge op dat moment.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik gebruikmaken van de Privium Lounges?

Op vertoon van uw Privium Plus kaart en een boarding pass van die dag kunnen Privium Plus leden en Privium Partner leden (in gezelschap van het Privium Plus lid) gebruikmaken van de lounge faciliteiten.

De Privium Lounges achter security (Privium ClubLounge West en de Privium ExpressLounge) kunt u zowel bij aankomst als vertrek bezoeken. De Privium ClubLounge Departures is alleen toegankelijk bij een vertrekkende vlucht voor die dag. Meereizende kinderen, baby’s en partners zonder Privium kaart hebben geen toegang tot de Privium Lounges. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. De huisregels van onze Privium Lounges vindt u hier.

Daarnaast hebben Privium Plus leden (en meereizende Partner leden) gratis toegang tot de Aspire Lounge op Eindhoven Airport en de Prima Vista Lounge op Rotterdam The Hague Airport.

Tot slot kunnen reizigers met een Privium Lounge Voucher gebruik maken van één van de Privium Lounge.

Kan ik introducés meenemen naar de Privium Lounges?

Als Privium Plus lid zijn uw gasten ook welkom in de Privium Lounges indien zij ouder zijn dan 12 jaar en in het bezit van een boarding pass voor die dag. U kunt aan de balie in alle Privium Lounges een Lounge Voucher kopen voor € 35. Deze voucher geeft uw introducé 3 uur lang toegang tot één van onze lounges. Als uw introducé ter plekke besluit lid te worden van Privium Plus, dan worden de kosten van de Lounge Voucher verrekend met de kosten van het lidmaatschap. U kunt het lidmaatschap alleen in de Privium ClubLounge Departures voor security activeren. De andere Privium Lounges kennen geen voorzieningen om een iris te scannen en lid te worden van Privium.

In welke lounge kan ik een irisscan laten maken?

Dit kan alleen in de Privium ClubLounge Departures voor security. De andere Privium Lounges kennen geen voorzieningen om een iris te scannen en lid te worden van Privium.

Wat zijn de openingstijden van de Privium Lounges?

 • De Privium ClubLounge Departures is dagelijks geopend van 05.30 tot 21.00 uur.
 • De Privium ClubLounge West is dagelijks geopend van 05.30 tot 21.00 uur.
 • De Privium ExpressLounge is dagelijks geopend van 05:30 tot 21:00 uur.

Komt u uw lidmaatschap activeren of een nieuwe kaart aanmaken? Dit kan van 06.00 tot 20.30 uur in de Privium ClubLounge Departures.

De actuele openingstijden van de Aspire Lounge op Eindhoven Airport en de Prima Vista Lounge op Rotterdam The Hague Airport vindt u op hun website.

Mag ik de Privium Lounges achter security bezoeken als ik aankom met een vlucht op Schiphol?

Ja, op vertoon van uw Privium Plus kaart en een boarding pass van die dag kunnen Privium Plus leden en Privium Partner leden (in gezelschap van het Privium Plus lid) gebruikmaken van de faciliteiten van de Privium ClubLounge West en de Privium ExpressLounge bij vertrek en aankomst. De Privium ClubLounge Departures is alleen toegankelijk met een boarding pass voor een vertrekkende vlucht voor die dag.

Moeten mijn introducés nog aan aanvullende voorwaarden voldoen?

Als Privium Plus lid zijn uw gasten ook welkom in de Privium Lounges. Is uw introducé ouder dan 12 jaar en in het bezit van een boarding pass voor die dag? Dan kunt u aan de balie een Guest Voucher kopen ter waarde van € 35,-.

Zijn mijn kinderen ook welkom in de Privium lounges?

Kinderen jonger dan 12 jaar hebben helaas geen toegang tot onze Privium lounges. Voor kinderen vanaf 12 jaar kunt u een Guest Voucher kopen ter waarde van € 35,-, mits zij in het bezit zijn van een boarding pass voor die dag.

Neem contact op via:

 • +31 20 601 4222

  Bel ons met uw vraag

 • privium@schiphol.nl

  Stuur ons een e-mail

 • Twitter/X @Privium

  Ga het gesprek aan of volg ons via Twitter/X