Exclusieve voordelen en kortingen

Alstublieft! Deze exclusieve kortingen en voordelen maken we speciaal voor u mogelijk met onze partners. Als Privium Plus lid profiteert u standaard van vele extra’s.
 • Privium op andere Nederlandse airports

  Privium leden kunnen gratis gebruik maken van de Fast Track en Aspire Lounge op Eindhoven Airport en de Prima Vista Lounge op Rotterdam The Hague Airport.

 • Priority Pass: luchthavenlounges wereldwijd

  Als Privium lid kunt u 30% besparen op een lidmaatschap van Priority Pass: 's werelds meest vooraanstaande programma voor luchthavenlounges.

 • American Express Platinum

  Alle voordelen van Privium Plus en toegang tot 1400 luchthaven lounges wereldwijd, upgrades bij hotels en veel meer.

 • Seal & Go

  Bescherm uw bagage met Seal & Go en maak gratis gebruik van Seal & Trace. Privium Plus leden krijgen een Ultimate sealing voor de prijs van Basic.

 • Schiphol Business Taxi 10% korting

  Ontspannen aan uw vliegreis beginnen? Reserveer dan de Schiphol Business Taxi met 10% korting. Vul bij het veld 'Actiecode' de volgende code in: PRIV2305.

 • NoLongerLost

  Uw baggage kwijt na een trip, daar zit niemand op te wachten. NoLongerLost is de perfecte manier om uw waardevolle spullen te beveiligen. Krijg 25% korting op het assortiment met de actiecode: Privium25.

 • Bang & Olufsen

  Als Privium Plus lid profiteert u van een mooie korting op geselecteerde producten van Bang & Olufsen. Af en toe zijn er ook heel unieke producten te verkrijgen.

 • Gratis Luggo Premium abonnement

  GoLuggo haalt uw bagage bij u thuis op en brengt het naar uw eindbestemming. Als Privium lid ontvangt u ook 10% korting op alle boekingen.

 • Een unieke combinatie van services

  Privium Plus leden genieten kosteloos van de exclusieve services en unieke aanbiedingen van Pearlcard afgestemd op uw persoonlijke wensen.

 • Tot 25% korting op hotelovernachtingen

  Bidroom is een hotel boekingsplatform waar je tot 25% kunt besparen op je hotelovernachtingen. Privium Plus leden kunnen gratis lid worden.

 • Vergaderruimtes 20% korting

  IWG biedt kortingen tot 20% op diverse vergaderruimtes op Schiphol voor Privium Plus leden. Ook bieden zij werkplekken op locaties wereldwijd.

 • Korting op taaltrainingen

  Wilt u uw talenkennis verbeteren? Als Privium lid krijgt u een exclusieve korting op een taaltraining bij European Language Centre. Vermeld uw lidnummer bij aanmelding.

Privium Plus en American Express Platinum

Alle voordelen van Privium Plus en toegang tot 1.300 luchthaven lounges wereldwijd, jaarlijks €300 dinertegoed en veel meer.

Meer over de Platinum kaart

Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid van Privium?

In vier stappen kunt u lid worden van Privium en genieten van de snelle en soepele service tijdens uw reizen via Schiphol.

 1. Maak een keuze tussen Privium Basic of Privium Plus. Klik op uw keuze en vul het inschrijfformulier in. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.
 2. Activeer vervolgens uw Mijn Schiphol account.
 3. Maak een afspraak voor het aanmaken van uw Privium kaart. Dit kunt u eenvoudig online doen via uw Mijn Schiphol account.
 4. Activeer uw Privium kaart in de Privium ClubLounge Departures. Tijdens uw afspraak maken we de Privium kaart aan met uw paspoortgegevens en unieke irispatroon. In de Privium ClubLounge Departures kunt u uw gewenste betaalmethode kiezen. Daarna is de Privium kaart direct klaar voor gebruik en gaat uw lidmaatschap in.

Hoe kan ik upgraden van Privium Basic naar Privium Plus?

U kunt hier uw abonnement wijzigen. Voor een upgrade kunt u ook altijd (per direct) naar de Privium ClubLounge Departures komen.

Wat moet ik doen om gebruik te kunnen maken van Privium Extra’s?

Als Privium Plus lid krijgt u exclusieve kortingen op Schiphol Plaza en bij andere bedrijven. Privium is continu bezig om met haar partners uw reiservaring zo relevant mogelijk te maken tegen scherpe tarieven. Om gebruik te maken van de Privium extra’s dient afhankelijk van het soort voordeel nog aanvullende stappen te worden ondernomen. Klik op het voordeel van uw keuze en zie welke stappen er ondernomen moeten worden.

Gelden deze extra’s ook voor een Privium Plus proefabonnement?

Ja deze extra’s gelden ook als u een Privium Plus Proefabonnement heeft.

Wanneer is mijn Privium kaart klaar?

Als u de bevestiging van uw lidmaatschap per e-mail heeft ontvangen, nodigen wij u graag uit in de Privium ClubLounge Departures. Hier maken wij ter plekke uw Privium kaart aan, inclusief een scan van uw iris voor de snelle grenspassage. Dit duurt circa 20 minuten. Uw kaart is daarna direct klaar voor gebruik.

Neem contact op via:

 • +31 20 601 4222

  Bel ons met uw vraag

 • privium@schiphol.nl

  Stuur ons een e-mail

 • Twitter/X @Privium

  Ga het gesprek aan of volg ons via Twitter/X