Hoe vervolg jij je reis?: Vervoer vanaf Schiphol

Eenmaal geland op Schiphol wil je vast verder Nederland in reizen, bijvoorbeeld om naar je huis of hotel te gaan of Amsterdam te bezoeken. Vanaf de luchthaven kun je de trein, bus, taxi of huurauto pakken of je laat je door iemand ophalen. Bekijk alle opties hieronder. Ga je voor een dagje  Amsterdam? Met de trein, bus of taxi ben je in no time in de hoofdstad.

Stap in de trein

Station Schiphol Airport ligt direct onder de luchthaven. Vanaf de aankomsthal volg je de 'Trains' borden naar Schiphol Plaza, waar je de (rol)trap of lift omlaag naar de perrons pakt.

Pak de bus

Waar je ook naartoe wilt, je kan altijd de bus pakken. Op de luchthaven vertrekken de bussen voor de deur van Schiphol Plaza, een paar minuten lopen vanaf de aankomsthal. Je kan vanaf hier met de bus naar onder andere Amsterdam, Leiden, Lisse, Haarlem en Noordwijk.

Neem een taxi

Of je nu alleen reist of met een groep: onze taxichauffeurs brengen je graag van deur tot deur. Zij staan voor je klaar op Schiphol Plaza. Je hoeft alleen nog maar in te stappen.

Met de (huur)auto

De luchthaven is prima bereikbaar en de parkeermogelijkheden zijn uitstekend. Je kunt ook een auto huren. Reserveer je huurauto online of bij de autoverhuurbalies op Schiphol Plaza.

Stap in een deelauto

Wil je gebruik maken van een deelauto? Dan kun je nu eenvoudig en snel tussen Schiphol en onder andere Amsterdam reizen met een elektrische deelauto. De SIXT share en SHARE NOW parkeerplekken vind je in de openbare garage van het World Trade Center op Schiphol.

Spring op de fiets

Heb je je fiets geparkeerd bij een van de drie fietsstallingen vlakbij de terminal? Dan spring je zo je fiets op voor je vervolgreis. Even lekker bewegen na het stilzitten in het vliegtuig.

Dagje Amsterdam

Wil je Amsterdam bezoeken? Koop dan het Amsterdam Travel Ticket. Hiermee kun je 24 uur lang onbeperkt gebruik maken van de trein en bus van en naar Schiphol en alle trams, metro’s en bussen in de stad.

Ga goed voorbereid op reis