Lang parkeren vergelijken: En we gaan nog niet naar huis

Op Schiphol is er altijd een parkeerplek die bij je past. Ook als je je auto langer dan 48 uur bij ons wilt laten staan, hebben we verschillende opties. Of je nu kiest voor lage kosten of lekker dichtbij: hier laat je je auto met een gerust hart achter.

 • Lang parkeren met P4 Basic Parking

  Als je lang en voordelig wilt parkeren op Schiphol, is P4 Basic Parking een uitstekende keuze. Vanaf P4 rijdt elk kwartier een bus in 10 minuten naar de vertrekhallen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het maakt dus niet uit hoe vroeg of laat je landt op Schiphol. We zorgen ervoor dat je altijd snel weer naast je auto staat. Je kunt P4 Basic Parking alleen reserveren via onze website.

 • P3 Lang Parkeren - terrein

  Op P3 vind je het grootste parkeerterrein van Schiphol, dat plaats biedt aan meer dan 10.000 auto’s. Daardoor is er vrijwel altijd plek. Ook als je langer dan 8 uur wilt parkeren, kun je hier oprijden zonder reservering. Wil je 100% zeker weten dat er een parkeerplaats beschikbaar is? Reserveer dan online.

 • P3 Lang Parkeren - garage

  In de garage op P3 staat je auto hoog (of laag) en droog. Daarnaast is het gebouw van allerlei gemakken voorzien. Zo wordt er per verdieping aangegeven of er vrije plekken zijn en vind je er een aantal laadpunten voor elektrische auto’s. Het is niet verplicht om voor deze garage online te reserveren, maar we raden het wel aan als je zeker wilt zijn van een plek.

 • P6 Valet Parking

  Lang parkeren op Schiphol met extra gemak? Overweeg dan P6 Valet Parking. Je zet de auto dan neer in de garage van P6, geeft de sleutels af bij de balie en loopt in 2-3 minuten naar de vertrekhallen. Vervolgens parkeren wij je auto op een afgesloten terrein op de luchthaven. Op basis van je vluchtgegevens zorgen we dat je auto weer klaarstaat wanneer je op Schiphol landt. Lang parkeren op P6 Valet Parking kan alleen als je online een reservering hebt gemaakt.

Lang parkeren? Vergelijk onze producten

  Elektrisch laden mogelijk? Reserveren noodzakelijk? Overdekt parkeren Tijd tot de vertrekhal Manier van inrijden
P3 Lang
Parkeren - terrein
nee nee nee 5 min.
met de bus
met kenteken of creditcard
P3 Lang
Parkeren - garage
ja nee ja 5 min.
met de bus
met kenteken of creditcard
P4 Basic Parking ja ja nee 10 min.
met de bus
alleen met kenteken
P6 Valet Parking ja ja nee 2-3 min.
lopen
alleen met kenteken

Meest gezocht

Mijn parkeerreservering wijzigen of annuleren

Om bij een annulering van je reservering het volledige reserveringsbedrag terug te krijgen dien je de annuleringsoptie toe te voegen bij het maken van een reservering. De € 5 die je betaalt voor de annuleringsoptie krijg je bij een annulering niet terug. Het wijzigen van de data van parkeren, het kenteken van je auto of je persoonlijke gegevens is gratis.

Bekijk, wijzig of annuleer je reservering.

Parkeren voor Privium Plus leden

Exclusief voor Privium Plus leden hebben wij speciale parkeerplaatsen. Je staat altijd helemaal vooraan. Reserveer jouw parkeerplek direct online.

Parkeren voor mindervaliden

Elke parkeerplek heeft plek voor mindervaliden. Vergeet niet je invalidenkaart achter je voorruit te leggen als je parkeert. Bekijk hier waar je de mindervalidenplekken vindt.

Elektrische oplaadpunten

Verspreid over de luchthaven hebben we voldoende elektrische oplaadpunten. Hier kun je tijdens je reis gebruik van maken, indien er plaats beschikbaar is. Bekijk hier waar je alle elektrische oplaadpunten kunt vinden.

Terugvragen van een dubbele betaling

Heb je twee keer de parkeerkosten betaald? Dan kun je de dubbele parkeerkosten terugvragen.

Algemene voorwaarden Schiphol Parking

Op alle producten van Schiphol Parking en Schiphol Valet Parking gelden uitsluitend de volledige algemene voorwaarden.

Bekijk alle parkeerproducten van Schiphol

Ook als je wat korter op Schiphol wilt staan, hebben we hiervoor passende oplossingen. Geef je reisdata op en zie meteen welke producten nog beschikbaar zijn.

Bekijk alle parkeerproducten