Lang parkeren vergelijken: En we gaan nog niet naar huis

Op Schiphol is er altijd een parkeerplek die bij je past. Ook als je je auto langer dan 48 uur bij ons wilt laten staan, hebben we verschillende opties. Of je nu kiest voor lage kosten of lekker dichtbij: hier laat je je auto met een gerust hart achter.

  • P3 Lang Parkeren - terrein

    Op P3 vind je het grootste parkeerterrein van Schiphol, dat plaats biedt aan meer dan 10.000 auto’s. Daardoor is er vrijwel altijd plek. Ook als je langer dan 8 uur wilt parkeren, kun je hier oprijden zonder reservering. Wil je 100% zeker weten dat er een parkeerplaats beschikbaar is? Reserveer dan online.

  • P3 Lang Parkeren - garage

    In de garage op P3 staat je auto hoog (of laag) en droog. Daarnaast is het gebouw van allerlei gemakken voorzien. Zo wordt er per verdieping aangegeven of er vrije plekken zijn en vind je er een aantal laadpunten voor elektrische auto’s. Het is niet verplicht om voor deze garage online te reserveren, maar we raden het wel aan als je zeker wilt zijn van een plek.

  • P6 Valet Parking

    Lang parkeren op Schiphol met extra gemak? Overweeg dan P6 Valet Parking. Je zet de auto dan neer in de garage van P6, geeft de sleutels af bij de balie en loopt in 2-3 minuten naar de vertrekhallen. Vervolgens parkeren wij je auto op een afgesloten terrein op de luchthaven. Op basis van je vluchtgegevens zorgen we dat je auto weer klaarstaat wanneer je op Schiphol landt. Lang parkeren op P6 Valet Parking kan alleen als je online een reservering hebt gemaakt.

Lang parkeren? Vergelijk onze producten

  Elektrisch laden mogelijk? Reserveren noodzakelijk? Overdekt parkeren Tijd tot de vertrekhal Manier van inrijden
P3 Lang
Parkeren - terrein
nee nee nee 5 min.
met de bus
met kenteken of creditcard
P3 Lang
Parkeren - garage
ja nee ja 5 min.
met de bus
met kenteken of creditcard
P6 Valet Parking ja ja nee 2-3 min.
lopen
alleen met kenteken

Meest gezocht

Kan ik een parkeerreservering wijzigen, verlengen of annuleren?

Je kunt jouw parkeerreservering tot 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of verlengen. Ben je al ingereden? Dan is verlengen niet meer mogelijk. Er zullen dan extra kosten in rekening worden gebracht, die je bij terugkomst kunt betalen bij de betaalautomaat.

Wijzigen van bijvoorbeeld de data van parkeren, het kenteken van je auto of je persoonlijke gegevens is kosteloos. Belangrijk: als je je reservering wijzigt, krijg je automatisch een nieuw reserveringsnummer. Bewaar de bevestiging van je reservering (en eventuele wijzigingen die we je per mail sturen) goed. Daarin vind je de meest complete informatie.

Je ontvangt alleen restitutie van je parkeergeld als je bij het maken van je reservering hebt gekozen voor de annuleringsoptie. Deze voeg je eenvoudig toe bij het maken van je reservering. De € 5,- die je betaalt voor de annuleringsoptie krijg je bij een annulering niet terug.

Privium Plus leden kunnen altijd kosteloos hun parkeerreservering annuleren of wijzigen (lidmaatschapsvoordeel).

__Let op, je kunt je reservering niet meer wijzigen of tussentijds verlengen als je je auto al hebt geparkeerd. Dit geldt ook voor Privium Plus leden.

Parkeren voor Privium Plus leden

Exclusief voor Privium Plus leden hebben wij speciale parkeerplaatsen. Je staat altijd helemaal vooraan. Reserveer jouw parkeerplek direct online.

Parkeren voor mindervaliden

Elke parkeerplek heeft plek voor mindervaliden. Vergeet niet je invalidenkaart achter je voorruit te leggen als je parkeert. Bekijk hier waar je de mindervalidenplekken vindt.

Elektrische oplaadpunten

Verspreid over de luchthaven hebben we voldoende elektrische oplaadpunten. Hier kun je tijdens je reis gebruik van maken, indien er plaats beschikbaar is. Bekijk hier waar je alle elektrische oplaadpunten kunt vinden.

Terugvragen van een dubbele betaling

Heb je twee keer de parkeerkosten betaald? Dan kun je de dubbele parkeerkosten terugvragen.

Algemene voorwaarden Schiphol Parking

Op alle producten van Schiphol Parking en Schiphol Valet Parking gelden uitsluitend de volledige algemene voorwaarden.

Bekijk alle parkeerproducten van Schiphol

Ook als je wat korter op Schiphol wilt staan, hebben we hiervoor passende oplossingen. Geef je reisdata op en zie meteen welke producten nog beschikbaar zijn.

Bekijk alle parkeerproducten