Privium Plus: De beste manier om te reizen

Privium Plus is het perfecte lidmaatschap voor frequent flyers, want u krijgt voorrang op veel plaatsen en toegang tot exclusieve diensten. Zo reist u snel en comfortabel via Schiphol, en stapt u ontspannen het vliegtuig in. Reist u vaker dan vier keer per jaar? Dan verdient het lidmaatschap zichzelf al terug.

Welkom

Privium Lounges

De Privium ClubLounge Departures is dagelijks geopend van 06.30 tot 20.00 uur.

De Privium ExpressLounge is dagelijks geopend van 06.30 – 13.00 uur.

Vanzelfsprekend zijn ook in onze lounges de corona-maatregelen van kracht voor uw veiligheid en die van uw medereizigers. Meer daarover leest u hier.

De Privium ClubLounge West is vanwege een verbouwing gesloten. In 2021 verwelkomen wij u graag in een compleet vernieuwde lounge.

Brexit

Meer informatie over wat de Brexit betekent voor Privium leden met een Brits paspoort vindt u hier.

Privium Plus

  • Snelle security- en grenspassage
  • Toegang tot de Privium ClubLounge en Airside Lounge
  • Snel inchecken
  • Altijd vooraan parkeren en toegang tot de Privium Excellence garage

€ 235 per jaar incl. btw

Privium Basic

  • Snelle security- en grenspassage
  • Toegang tot de Privium ClubLounge en Airside Lounge
  • Snel inchecken
  • Altijd vooraan parkeren en toegang tot de Privium Excellence garage

€ 140 per jaar incl. btw

Vliegensvlug door de controles

Heeft u geen tijd te verliezen? Ga dan razendsnel door de security- en paspoortcontrole. Als Privium lid heeft u toegang tot het priority wachtgebied voor de securitycontrole. Bij de daarop volgende paspoortcontrole gebruikt u de irisscan, die in iedere vertrek- en aankomsthal op Schiphol aanwezig is. In de wachtgebieden is met een markering op de vloer aangegeven hoe u 1,5 meter afstand kunt houden. Met de irisscan passeert u In nauwelijks tien seconden de grens. Zo snel, u gelooft uw ogen bijna niet.

Voordelig en vooraan parkeren

U parkeert altijd helemaal vooraan op P1 en P3 in de speciale Privium sectie. Privium Excellence is de exclusieve garage voor Privium leden. U staat hier direct naast de terminal in extra brede parkeervakken. Dat scheelt weer een stuk lopen. Daarnaast krijgt u elke keer € 5 korting op de eerste drie dagen parkeren bij Terminal Valet Parking.

Ontspannen of werken in de Privium ClubLounge of Airside Lounge

De Privium ClubLounge en de Privium Airside Lounge; een oase van rust op Schiphol, waar u ongestoord kunt werken of uitgebreid ontspannen. Deze comfortabele plek zijn voorzien van alle gemakken. Ga er maar even goed voor zitten.

Business class inchecken bij veel luchtvaartmaatschappijen

Het maakt niet uit wat voor vliegticket u heeft, met uw Privium Plus kaart kunt u business class inchecken bij een groot aantal luchtvaartmaatschappijen. Dat scheelt, zeker als u veel bagage bij zich heeft.

De hierboven genoemde voordelen gelden voor Privium Plus leden. Voor een Privium Partner lid gelden de voordelen alleen wanneer u samen reist met uw partner.

Exclusieve voordelen en kortingen

Als Privium Plus lid krijgt u korting op onder andere Terminal Valet Parking, Schiphol Business Taxi, vergaderruimten en winkels & horeca op Schiphol. Privium leden krijgen daarnaast een jaarlijkse korting op het Priority Pass programma, waarmee u welkom bent in de lounges op ruim 1.200 luchthavens wereldwijd.

Privium en American Express Platinum

Alle voordelen van Privium Plus en Privium Partner en toegang tot 1200 luchthaven lounges wereldwijd, upgrades bij hotels en veel meer. Nu tijdelijk het 1e jaar 50% korting t.w.v € 351.

Lees meer over American Express Platinum

Neem contact op via: