Zakelijke diensten: Gebruik je kostbare tijd op Schiphol efficiënt

Maak van Schiphol je tijdelijke kantoor. Alle voorzieningen zijn aanwezig om de tijd tot aan je vlucht optimaal te benutten.

Privium lidmaatschap

Reis je regelmatig via Schiphol? Dan is een Privium Plus lidmaatschap ideaal. Als Privium lid profiteer je van veel extra comfort en gemak. Je krijgt voorrang bij het reserveren van een parkeerplek en gaat sneller door de security- en paspoortcontrole. Ook heb je toegang tot de Privium ClubLounge en Airside Lounge, en profiteer je van kortingen speciaal voor Privium leden.

Schiphol Privium
  • Verrassende faciliteiten

    Meer comfort, meer gemak: diensten voor zakelijke reizigers. Voor vertrek nog even douchen, relaxen of (bij) slapen? Direct bij aankomst boodschappen doen, schoenen laten repareren of kleding laten stomen? Het kan allemaal op Schiphol.

  • Vergaderen tussen de vliegtuigen

    Schiphol is de ideale plek voor een meeting met je business partner(s). Of dat er nou 1 is of het er 80 zijn. Voor én na de security hebben we verschillende vergaderlocaties.

  • Schiphol als kantoor

    Gebruik de werkplekken op Schiphol om te werken, studeren of wat te surfen op internet. Dankzij de compacte bureaus en gratis WiFi ben je zó aan de slag.

Milieuvriendelijke autowasbeurt

Terugkomen van je reis en wegrijden in een schone auto? Dat kan met de autowasservice van Schiphol. Wij wassen je auto op milieuvriendelijke wijze: zonder gebruik van water, met een kleine hoeveelheid autowasmiddel en met microvezeldoeken. Naast de waterbesparing geeft deze innovatieve methode een glanzend en krasvrij resultaat.

Handige diensten