Begin uw reis snel en comfortabel

Vliegt u regelmatig vanaf Schiphol? Met een Privium lidmaatschap haalt u meer uit uw kostbare tijd. Vooraan parkeren, vliegensvlug door de controles, relaxen in de exclusieve Privium Lounges en meer. Het maakt niet uit met welke luchtvaartmaatschappij of in welke klasse u reist, u kunt altijd gebruik maken van de Privium voordelen.

Welkom

Privium Lounges

De Privium ClubLounge Departures is dagelijks geopend van 05.30 tot 21.00 uur.

De Privium ExpressLounge is dagelijks geopend van 05.30 tot 13.00 uur.

De Privium ClubLounge West is dagelijks geopend van 05.30 tot 21.00 uur.

Vanzelfsprekend zijn ook in onze lounges de coronamaatregelen van kracht voor uw veiligheid en die van uw medereizigers. Meer daarover leest u hier.

Brexit

Meer informatie over wat de Brexit betekent voor Privium leden met een Brits paspoort vindt u hier.

Aan alles gedacht met Privium

Snel security en grens passeren

Met toegang tot het Priority wachtgebied voor de security check is de wachttijd aanzienlijk korter. Vervolgens passeert u met de irisscan vliegensvlug de grens.

Exclusieve Privium Lounges

Even relaxen, uw meeting voorbereiden en goed eten voor vertrek. De Privium Lounges zijn uw bestemming voor comfort, rust en luxe.

Altijd vooraan parkeren

Parkeer vooraan in Privium 1 of Privium 3. Of maak gebruik van de exclusieve Privium Excellence garage, P6- of Terminal Valet Parking.

Business class inchecken

Het maakt niet uit wat voor vliegticket u heeft, want met Privium Plus kunt u business class inchecken bij heel veel luchtvaartmaatschappijen.

Ontspannen 2.0 in onze nieuwste lounge

Groter, luxer, voorzien van sanitaire voorzieningen en met meer werkplekken. U bent van harte welkom in onze compleet nieuwe Privium ClubLounge West.

Ontdek al onze Privium Lounges

Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid van Privium?

In vier stappen kunt u lid worden van Privium en genieten van de snelle en soepele service tijdens uw reizen via Schiphol.

 1. Maak een keuze tussen Privium Basic of Privium Plus. Klik op uw keuze en vul het inschrijfformulier in. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.
 2. Activeer vervolgens uw Mijn Schiphol account.
 3. Maak een afspraak voor het aanmaken van uw Privium kaart. Dit kunt u eenvoudig online doen via uw Mijn Schiphol account.
 4. Activeer uw Privium kaart in de Privium ClubLounge Departures. Tijdens uw afspraak maken we de Privium kaart aan met uw paspoortgegevens en unieke irispatroon. In de Privium ClubLounge Departures kunt u uw gewenste betaalmethode kiezen. Daarna is de Privium kaart direct klaar voor gebruik en gaat uw lidmaatschap in.

Welke Privium lidmaatschappen zijn er?

Bij Privium hebben we verschillende lidmaatschappen, afhankelijk van uw reisbehoefte:

 1. Privium Plus: ideaal voor frequent flyers
 2. Privium Basic: snel naar de gate
 3. Privium Proefabonnement: probeer Privium Plus of Basic eerst 4 maanden uit
 4. Privium Partner: goed voor elkaar
 5. Privium Bedrijfslidmaatschap: tot 15% korting voor bedrijven

Wat zijn de voordelen van een Privium lidmaatschap?

Met Privium Plus krijgt u voorrang op Schiphol en toegang tot exclusieve services.

Uw voordelen met Privium Plus

 • Snelle security- en grenspassage
 • Toegang tot de Privium Lounges
 • Altijd vooraan parkeren en toegang tot de Privium
 • Excellence garage
 • Business class inchecken

Met Privium Basic kunt u gebruik maken van de snelle security- en grenspassage.

Hoe beheer ik mijn Privium lidmaatschap?

U kunt uw lidmaatschap eenvoudig beheren in Mijn Schiphol. Alles bij elkaar in één account: van het wijzigen van persoonsgegevens, inzicht in facturen, uw factuur betalen, lidmaatschap wijzigen tot het reserveren van een parkeerplek.

Moet ik een frequent flyer zijn om lid te worden van Privium?

Nee, u kunt altijd lid worden van Privium, ongeacht hoe vaak u vliegt, met welke airline u vliegt en of u economy, business of first class reist. U hoeft ook geen lid te zijn van een frequent flyer-programma van welke luchtvaartmaatschappij dan ook.

Kan ik Privium lid worden zonder Nederlands paspoort?

Ja, als u in het bezit bent van een geldig paspoort of Europese ID-kaart uit een van de landen van de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen, Zwitserland en IJsland dan kunt u lid worden van Privium. Als u een asielzoeker of vluchtelingen-status heeft kunt u helaas geen lid worden in verband met regelgeving van de Koninklijke Marechaussee.

Kan mijn partner ook Privium lid worden?

Ja, uw partner kan ook lid worden. Met Privium Partner krijgt uw partner dezelfde voordelen die u heeft op Schiphol. Uw partner kan altijd gebruikmaken van de snelle security- en grenspassage, ook als u niet meereist. Daarnaast zijn er meer voordelen als jullie samen reizen. Lees hier meer over het Privium partnerabonnement.

Wat zijn de algemene voorwaarden en het privacy statement van Privium?

U vindt de algemene voorwaarden van Privium hier. Alles over privacy en Privium is hier te lezen.