Hoe vervolg jij je reis?: Vervoer vanaf Schiphol

Eenmaal geland op Schiphol wil je vast verder Nederland in reizen of Amsterdam bezoeken. Dan is het fijn om te weten dat het vervoer vanaf de luchthaven goed geregeld is. Je kunt kiezen uit de trein, bus, taxi, huurauto of laat je door iemand ophalen. Ga je voor een dagje Amsterdam? Gebruik dan het Amsterdam Travel Ticket.

Stap in de trein

Station Schiphol Airport ligt direct onder de luchthaven. Vanaf de aankomsthal wandel je in een paar minuten naar Schiphol Plaza, waar je de (rol)trap of lift omlaag naar de perrons pakt.

Pak de bus

Waar je ook naartoe wilt in Nederland: je kan altijd de bus pakken. Op de luchthaven vertrekken de bussen voor de deur van Schiphol Plaza, een paar minuten lopen vanaf de aankomsthal. In de bus is een mondkapje dragen verplicht.

Spring op de fiets

Heb je je fiets geparkeerd bij een van de drie fietsstallingen vlakbij de terminal? Dan spring je zo je fiets op voor je vervolgreis. Even lekker bewegen na het stilzitten in het vliegtuig.

Neem een taxi

Of je nu alleen reist of met een groep: onze taxichauffeurs brengen je graag van deur tot deur. Zij staan voor je klaar op Schiphol Plaza. Je hoeft alleen nog maar in te stappen.

Met de (huur)auto

De luchthaven is prima bereikbaar en de parkeermogelijkheden zijn uitstekend. Je kunt ook een auto huren. Reserveer je huurauto online of bij de autoverhuurbalies in Aankomst 3.

Spring in een deelauto

Wil je gebruik maken van een deelauto? Dan kun je nu eenvoudig en snel tussen Schiphol en onder andere Amsterdam reizen met een elektrische deelauto. De SIXT share en SHARE NOW parkeerplekken vind je in de openbare garage van het World Trade Center op Schiphol.

Dagje Amsterdam

Wil je Amsterdam bezoeken? Koop dan het Amsterdam Travel Ticket. Hiermee kun je 24 uur lang onbeperkt gebruik maken van de trein en bus van en naar Schiphol en alle trams, metro’s en bussen in de stad.

Ga goed voorbereid op reis