Hoe kom jij naar Schiphol?: Vervoer naar Schiphol

Je reis begint al met je vervoer naar de luchthaven. Kies je voor de trein, bus, taxi of auto? Schiphol is goed bereikbaar met je eigen vervoersmiddel en via het openbaar vervoer. Je kunt voor de deur uitstappen of dichtbij de vertrekhallen parkeren. Met de trein kom je direct onder Schiphol Plaza terecht.

Stap in de trein

Station Schiphol Airport ligt direct onder de luchthaven. Vanaf het perron kun je met de roltrap of de lift een verdieping omhoog naar Schiphol Plaza. Je bent dan binnen no time in de vertrek- en aankomsthallen.

Met de auto

De luchthaven is prima bereikbaar en de parkeermogelijkheden zijn uitstekend. Volg de borden op Schiphol naar kort parkeren (maximaal 48 uur) of lang parkeren (vanaf 3 dagen). Zo sta je altijd op je plek.

Pak de bus

Reis je liever met de bus naar Schiphol? Dat kan natuurlijk ook. Alle bussen die van en naar de luchthaven rijden, stoppen bij Schiphol Plaza. Zo kun je dus recht voor de vertrek- en aankomsthallen in- of uitstappen.

Neem een taxi

Je kunt kiezen voor een gewone taxi, een extra luxe Schiphol Business Taxi of een riante bus van Schiphol Travel Taxi. Veel taxi’s hanteren een voordeliger Schiphol-tarief.