Testimonial Stephan Stokkermans

“Ik denk dat Privium een perfecte faciliteit en service is, voor iemand die vaak reist. De Lounge is centraal gelegen en heeft een goede dienstverlening. Bij veel loyaliteitsprogramma’s is het altijd moeilijk om gebruik te maken van alle voordelen, bij Privium maak ik er wel gebruik van.

Met Privium is het altijd goed geregeld

Zeker als je met meerdere maatschappijen vliegt is het ideaal. De één biedt het wel aan en de ander weer niet. Met Privium is het altijd goed geregeld, en dat is dan puur de Lounge. Want ook de aanvullende faciliteiten, zoals het parkeren en de irisscan maken het reizen op Schiphol met Privium zo aangenaam.

Stephan Stokkermans

“Parkeren, irisscan, de lounge: met Privium is het altijd goed geregeld en dat maakt reizen zo aangenaam.”

Tijdsbesparing met Privium

Als ik haast heb, of langer weg ben dan maak ik gebruik van Valet Parking. Een ander voordeel is het kunnen werken in de Lounge. Je hebt elders wel eens dat je tussen de vakantiegangers en complete gezinnen zit. In de Privium Lounge hangt rust en een bepaald werkethos, om het zo maar te zeggen.

De tijdsbesparing die je hebt met Privium is voor mij echt een toegevoegde waarde. Snelheid is natuurlijk ook vrije tijd om zelf te bepalen wat je doet en dat is tegenwoordig ook een bepaalde luxe.”

Testimonials

  • Jan Scheele

    Directeur TEDx en curator van het World Economic Forum

  • Rutger Geerling

    Fotograaf bij de grootste dance events ter wereld

  • Privium leden

    Wat vinden zij van Privium? Het serviceprogramma van Schiphol