Testimonial Rutger Geerling

“De Lounge is natuurlijk goud, zeker als je vertraging hebt. Normaal gesproken zit je dan maar te wachten op Schiphol, dan is dit een stuk comfortabeler. Ook ben ik iemand die toch wel graag op tijd is, ik heb er een hekel aan vluchten te missen. Normaal zit je toch maar gewoon een uur te wachten. Nu drink je even een kop koffie en eet een broodje, en je hoeft dat in de Lounge niet apart af te rekenen. Ik kan er vaak nog even wat e-mails uitgooien, dat vind ik ook fijn. Een goed plekje, ik kan niet anders zeggen.

Meteen door de irisscan

En de snelheid is af en toe echt geweldig. Ik had een keer mazzel na mijn vlucht, ik kwam op Schiphol en kon natuurlijk meteen door de irisscan. Vervolgens lag mijn koffer als eerste op de band. Dan ben je gewoon in twee minuten overal doorheen. Het is heel fijn dat je bij de grenspassage niet hoeft te wachten.

Rutger Geerling

“Genieten van koffie met een broodje in de lounge, zonder dat je hoeft af te rekenen. Dat is goud!”

Een ongelooflijke verademing

Als extra aanvulling heb ik ook Global Entry en in de VS is dat echt een ongelooflijke verademing. Ik weet nog de eerste keer toen ik daarmee in Amerika kwam en de lange rij zó voorbij kon lopen. Ik moest een interview doen voor mijn werk en was een uur te vroeg. Ik mocht daar wachten en heb het interview afgenomen. Daarna moet je je bagage opnieuw afgeven en door de security. De mensen achter mij in de rij kwamen uit hetzelfde vliegtuig.”

Testimonials

  • Jan Scheele

    Directeur TEDx en curator van het World Economic Forum

  • Stephan Stokkermans

    Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin

  • Privium leden

    Wat vinden zij van Privium? Het serviceprogramma van Schiphol