Testimonial Jan Scheele

“Wat ik denk ik het prettigst vind aan Privium is de snelheid. Als je kijkt hoe snel je na je check-in in de Lounge bent, daar direct kunt werken en hoe snel je vervolgens met de irisscan de grens passeert en naar je vliegtuig loopt. Maar ook als je niet naar de Lounge gaat, dat je dan gewoon heel snel met de irisscan door Schiphol gaat.

Als tijd kostbaar is

Ik heb een keer de tijd opgenomen, hoe lang het duurt als ik een koffer incheck en dan bij het vliegtuig ben. Als ik het vergelijk met vrienden zonder Privium, dan zit daar een significant tijdsverschil in. Dus als je druk bent en je hebt bijvoorbeeld nog afspraken, dan is het gewoon ontzettend fijn dat het even iets sneller gaat.

Ik moest bijvoorbeeld in augustus naar China, en augustus is natuurlijk dé maand. En of je dan in de rij bij de grenspassage moet staan, of gewoon direct kunt doorlopen, dat scheelt soms enorm.

In mijn optiek is ook de Lounge heel fijn. Je kunt voor vertrek nog even werken en rustig even iets eten of drinken. Dat kan ook op Schiphol, maar juist als je de Lounge vergelijkt met de rest van Schiphol, dan is dat echt subliem.

Jan Scheele

“Ontzettend fijn dat het vanaf het inchecken van mijn koffer tot het instappen allemaal iets sneller gaat”

Nog even een kop koffie

Privium is een laagdrempelige en ook goedkope manier om je vliegervaring te verhogen. Je vindt het gewoon fijn dat je op Schiphol niet de drukte in gaat, maar dat je gewoon even ergens rustig kan zitten. Je pakt nog even een kop koffie en een salade en met het internet doe je nog even je e-mail.

Ik ben heel enthousiast over de behandeling van Privium. En dan heb ik het over de hoge mate van service, de kwaliteit van de geleverde diensten en de communicatie. Via mijn bedrijven heb ik met heel veel partners en partijen te maken en dan zie je dat heel veel partijen dat niet hebben. Daar vind ik Privium echt met kop en schouders bovenuit steken.”

Testimonials

  • Rutger Geerling

    Fotograaf bij de grootste dance events ter wereld

  • Stephan Stokkermans

    Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin

  • Privium leden

    Wat vinden zij van Privium? Het serviceprogramma van Schiphol