VIP service kaart en route : Zonder zorgen van deur tot deur

Als u gebruikmaakt van onze VIP service, is het VIP centre het start- en eindpunt van uw vliegreis.

Route VIP-centre

U neemt een taxi of wordt gebracht

Vraag uw taxichauffeur om u naar het 'Schiphol VIP centre' te brengen of stuur uw privéchauffeur onderstaande routebeschrijving. Iemand van ons team heet u welkom bij aankomst in het VIP centre.

U parkeert uw eigen auto

Indien u een reservering voor de VIP service heeft voor een retourvlucht (dus een aankomst én vertrek), en u wilt gebruik maken van P6 Valet Parking, dan maken wij de reservering hiervoor graag voor u in orde. Wij hebben dan de volgende gegevens van de auto nodig:

  • Type auto
  • Kleur
  • Kenteken

Deze informatie kunt u kwijt in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier.

U kunt de auto vervolgens op het terrein van het VIP centre parkeren. De sleutels levert u bij de receptie in en bij terugkomst staat de auto weer gereed bij het VIP centre. De kosten hiervoor (afhankelijk van de parkeerduur) voegen wij toe aan de factuur van de VIP service. Er wordt een extra toeslag van € 35,- in rekening gebracht voor het ophalen en brengen van de auto bij het VIP centre.

Heeft u een VIP service geboekt voor óf de heenreis óf de aankomst? Dan kunnen wij P6 Valet Parking helaas niet voor u reserveren. U kunt hier zelf uw parkeerplaats op P6 Valet Parking reserveren.

Routebeschrijving

Het VIP centre is hier opgenomen in Google Maps. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Om er te komen, typt u simpelweg 'Jan Plezierweg' of 'Schiphol VIP centre' in uw navigatiesysteem. Bij aankomst op Schiphol, rijdt u achterlangs het citizenM hotel. Aan het einde van de weg slaat u linksaf. U passeert Excellence Parking (aan uw rechterhand) en neemt direct de volgende afslag rechts. U staat voor de slagboom, dit is de ingang van het VIP centre.