VIP service kaart en route : Zonder zorgen van deur tot deur

Als u gebruikmaakt van onze VIP service, is het VIP centre het start- en eindpunt van uw vliegreis. U vindt de hoofdingang van het VIP centre aan het einde van de Jan Plezierweg, naast Excellence Parking. Volg eerst de borden met 'Long-term Parking', en vervolgens die met 'VIP Centrum'.

Route VIP-centre

U neemt een taxi of wordt gebracht

Vraag uw taxichauffeur om u naar het 'Schiphol VIP centre' te brengen of stuur uw privéchauffeur onderstaande routebeschrijving. Iemand van ons team heet u welkom bij aankomst in het VIP centre.

U parkeert uw eigen auto

Als u zelf naar het VIP centre rijdt, kunt u uw auto vlakbij (laten) parkeren:

Schiphol Terminal Valet Parking

Heeft u Schiphol Terminal Valet Parking gereserveerd, dan laat u uw auto achter bij de ingang van het VIP centre en geeft u uw sleutels af bij de receptie. Een medewerker van Terminal Valet Parking haalt uw auto op om naar een veilige garage op de luchthaven te brengen. Wanneer u terugkomt, staat uw auto weer voor u klaar bij het VIP centre.

U reist met het openbaar vervoer

Als u met de trein of bus komt, loopt u simpelweg naar Aankomsthal 4. Vervolgens neemt u de uitgang naast de Starbucks richting Excellence Parking. Vanaf hier staan er borden die naar de ingang van het VIP centre wijzen. Hier wordt u verwelkomd door een van onze medewerkers.

Wilt u Schiphol met het ov verlaten, dan wijst een van onze medewerkers u naar de juiste plek bij de aankomst- of vertrekhallen.

Routebeschrijving

Het VIP centre is hier opgenomen in Google Maps

Om er te komen, typt u simpelweg 'Jan Plezierweg' of 'Schiphol VIP centre' in uw navigatiesysteem. Bij aankomst op Schiphol, rijdt u achterlangs het citizenM hotel. Aan het einde van de weg slaat u linksaf. U passeert Excellence Parking (aan uw rechterhand) en neemt direct de volgende afslag rechts. U staat voor de slagboom, dit is de ingang van het VIP centre.