Schiphol VIP service: Route

Parkeer vlakbij, laat u voor de deur afzetten of lees meer over de andere manieren om het VIP centre te bereiken.

Routebeschrijving

Het VIP centre bevindt zich op de “Jan Plezierweg, 1118 BG Schiphol”, tevens ook te vinden in Google Maps.

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving. Om er te komen, typt u simpelweg 'Jan Plezierweg' of 'Schiphol VIP centre' in uw navigatiesysteem. Bij aankomst op Schiphol, rijdt u achterlangs het citizenM hotel. Aan het einde van de weg slaat u linksaf. U passeert Excellence Parking (aan uw rechterhand) en neemt direct de volgende afslag rechts. U staat voor de slagboom, dit is de ingang van het VIP centre.

Route VIP-centre

U neemt een taxi of wordt gebracht

Vraag uw taxichauffeur om u naar het 'Schiphol VIP centre' te brengen of stuur uw privéchauffeur bovenstaande routebeschrijving. Iemand van ons team heet u welkom bij aankomst in het VIP centre.

U parkeert uw eigen auto

Indien u een reservering voor de VIP service heeft voor een retourvlucht (dus een aankomst én vertrek), en u wilt gebruik maken van P6 Valet Parking, dan maken wij de reservering hiervoor graag voor u in orde. Wij hebben dan de volgende gegevens van de auto nodig:

  • Type auto
  • Kleur
  • Kenteken

Deze informatie kunt u kwijt in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier.

U kunt de auto op het terrein van het VIP centre parkeren. De sleutels levert u bij de receptie in en bij terugkomst staat de auto weer gereed bij het VIP centre. De kosten hiervoor (afhankelijk van de parkeerduur) voegen wij toe aan de factuur van de VIP service. Er wordt een extra toeslag van € 35,- in rekening gebracht voor het ophalen en brengen van de auto bij het VIP centre.

Heeft u een VIP service geboekt voor óf de heenreis óf de aankomst (dus geen retour)? Dan kunnen wij P6 Valet Parking helaas niet voor u reserveren.

Aansluitend vervoer

Onze vervoerspartner kan ook aansluitend vervoer regelen van en/of naar het Schiphol VIP centre. Afhankelijk van de wensen van de gast heeft onze partner diverse vervoersmiddelen beschikbaar, zoals een luxe auto of minivan. De kosten van het aansluitend vervoer kunnen worden toegevoegd aan de factuur van de VIP service, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Op deze manier kunt u een totaal service bij ons afnemen. Het is wel van belang dat dit vervoer vooraf bij de VIP service wordt gereserveerd. U ontvangt dan ook direct een prijsopgaaf. U vraagt deze service aan in het reserveringsformulier.