VIP centre faciliteiten: Alles voor een aangenaam verblijf

Uitgebreid ontspannen of ongestoord werken: u kunt uw lounge in het VIP centre gebruiken zoals u wilt. Alle comfortabele en discrete ruimtes zijn ontworpen door Nederlandse topdesigners en van alle gemakken voorzien. Bovendien worden alle ruimtes en faciliteiten in het VIP centra extra gereinigd.

Persoonlijke ruimte

In uw persoonlijke lounge kunt u zich eenvoudig afsluiten van de dagelijkse drukte. Geniet van quality time met uw reisgezelschap, neem een ontspannen moment voor uzelf of bespreek de laatste stand van zaken met collega's. Eten en drinken is inbegrepen, net als een uitgebreid aanbod internationale kranten en magazines. Ook in de lounges respecteren we uw persoonlijke ruimte en houden we 1,5 meter afstand.

Menu op maat

Of u nu wilt ontbijten, lunchen of dineren: in het VIP centre kunt u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat heerlijk eten. Geen lopend buffet, maar een wisselend dagaanbod met smakelijke gerechten vol verse ingrediënten. Heeft u speciale wensen of allergieën? Onze koks houden er graag rekening mee! In de keuken hanteren we de strengste hygiënemaatregelen.

Exclusieve faciliteiten

Naast het uitgebreide food- en beverage aanbod biedt het VIP centre een groot aantal aanvullende diensten. Zo kunt u er douchen en vergaderen. Wanneer u heeft gewinkeld buiten Schiphol en niet woonachtig bent in Nederland, kunt u BTW terugkrijgen op uw aankopen. Wij kunnen voor u assistentie inschakelen bij tax refunds via Global Blue. Bovendien staat het VIP centre in directe verbinding met het winkelgebied op de luchthaven.

Gassan Personal Shopping service

Tijdens uw verblijf in het VIP centre kunt u gebruik maken van de GASSAN personal shopping service voor juwelen, diamanten, horloges, luxe schrijfwaren en het schoonmaken van juwelen. Als u benieuwd bent naar deze service kunt u dit, tot 24 uur van tevoren, bij het aanvragen van uw reservering van VIP service aangeven in het formulier.

Voorafgaand aan uw komst wordt er contact opgenomen om te informeren naar uw specifieke wensen. In het VIP centre kunt u een gepersonaliseerde collectie bekijken. U kunt natuurlijk afrekenen in onze discrete omgeving en uw aankoop meteen meenemen.

XpresSpa

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de wellness service van XpresSpa. Tijdens uw verblijf in het VIP centre kunt u genieten van elk type massage. Graag vernemen wij in de reserveringsaanvraag (in het opmerkingenveld) of u van deze service gebruikt wenst te maken, op locatie zelf is dit natuurlijk ook nog mogelijk.*

*Indien beschikbaar en afhankelijk van uw vluchtschema.