Schiphol VIP service: Faciliteiten

De VIP service biedt u een groot aantal aanvullende diensten. Eten en drinken is inbegrepen, net als een uitgebreid aanbod internationale kranten en magazines. Daarnaast kunt u gebruik maken van de wellness service en douche, zijn er vergaderruimtes- en conference call voorzieningen en is er excellente wifi. Ook staat het VIP centre in directe verbinding met het winkelgebied op de luchthaven. Aan onze jongere gasten is ook gedacht, zij kunnen zich vermaken met (digitaal) speelgoed.

Exclusieve privé lounges

De lounges in het VIP centre ademen Nederlands erfgoed en design. De internationaal gerenommeerde ontwerpstudio van Marcel Wanders nam het interieur voor zijn rekening. In het gehele VIP centre staat de Nederlandse cultuur en geschiedenis, met iconisch design, schilder- en kunstwerken, centraal. De lounges en suites in het VIP centre kennen een eigen sfeer en thema en belichten ieder een ander facet van de Nederlandse cultuur en creativiteit.

Geniet van quality time met uw reisgezelschap, neem een ontspannen moment voor uzelf of bespreek de laatste stand van zaken met collega's. Uiteraard kunt u ook gaan winkelen in ons winkelgebied, of bij Global Blue belasting terugvragen op uw aankopen.

Hoogstaand food & beverage aanbod

Of u nu wilt ontbijten, lunchen of dineren: u kunt bij ons van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat heerlijk eten en drinken. Wij bieden u een wisselend dagaanbod met smakelijke gerechten vol verse ingrediënten. Heeft u speciale wensen of allergieën? Onze chefs houden er graag rekening mee.

Personal Shopping service GASSAN

Tijdens uw verblijf in het VIP centre kunt u gebruik maken van de GASSAN personal shopping service voor juwelen, diamanten, horloges, luxe schrijfwaren en het schoonmaken van juwelen. Als u geïnteresseerd bent in deze service kunt u dit, tot 24 uur van tevoren, in uw aanvraag aangeven. Voorafgaand aan uw komst wordt er contact opgenomen om te informeren naar uw specifieke wensen. In het VIP centre kunt u een gepersonaliseerde collectie bekijken. U kunt natuurlijk afrekenen in onze discrete omgeving en uw aankoop meteen meenemen.

XpresSpa

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de wellness service van XpresSpa. Tijdens uw verblijf in het VIP centre kunt u genieten van elk type massage. Graag vernemen wij in de reserveringsaanvraag (in het opmerkingenveld) of u van deze service gebruikt wenst te maken, op locatie zelf is dit natuurlijk ook nog mogelijk*.

*Indien beschikbaar en afhankelijk van uw vluchtschema.