VIP centre faciliteiten - Alles voor een aangenaam verblijf

Uitgebreid ontspannen of ongestoord werken: u kunt uw lounge in het VIP centre gebruiken zoals u wilt. Alle comfortabele en discrete ruimtes zijn ontworpen door Nederlandse topdesigners en van alle gemakken voorzien.

Uw privédomein

In uw persoonlijke lounge kunt u zich eenvoudig afsluiten van de dagelijkse drukte. Geniet van quality time met uw reisgezelschap, neem een ontspannen moment voor uzelf of bespreek de laatste stand van zaken met collega's. Eten en drinken is inbegrepen, net als een uitgebreid aanbod internationale kranten en magazines.

Menu op maat

Of u nu wilt ontbijten, lunchen of dineren: in het VIP centre kunt u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat heerlijk eten. Geen lopend buffet, maar een wisselend dagaanbod met smakelijke gerechten vol verse ingrediënten. Heeft u speciale wensen of allergieën? Onze koks houden er graag rekening mee!

Exclusieve faciliteiten

Naast het uitgebreide food- en beverage aanbod biedt het VIP centre een groot aantal aanvullende diensten. Zo kunt u er douchen, vergaderen en assistentie inschakelen bij tax refunds via Global Blue. Bovendien staat het VIP centre in directe verbinding met het winkelgebied op de luchthaven.

XpresSpa

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de wellness service van XpresSpa. Tijdens uw verblijf in het VIP centre kunt u genieten van een massage, manicure of pedicure. Graag vernemen wij in de reserveringsaanvraag (in het opmerkingenveld) of u van deze service gebruikt wenst te maken, op locatie zelf is dit natuurlijk ook nog mogelijk.*

*Indien beschikbaar en afhankelijk van uw vluchtschema.