Schiphol VIP service: Faciliteiten

Naast rust en comfort biedt de VIP service u vele faciliteiten. Zo is eten en drinken inbegrepen. Daarnaast kunt u genieten van de douche, onze wellness service, zijn er vergaderruimtes- en conference call voorzieningen en is er excellente wifi. Tot slot kunt u een personal shopping service boeken of het winkelgebied van Schiphol bezoeken via onze speciale eigen doorgang. Voor onze jongste gasten is er (digitaal) speelgoed aanwezig.

Exclusieve privé lounges

Verken een wereld waar Nederlandse cultuur en erfgoed samenkomen met hedendaags design en vakmanschap. De internationaal geprezen ontwerpstudio Marcel Wanders heeft het interieur van het VIP centre ontworpen. Een iconisch design waar de Nederlandse cultuur en geschiedenis, schilder- en kunstwerken, centraal staan. Ontworpen met comfort, luxe en privacy in het achterhoofd, zijn onze lounges de ideale ontsnapping voor de moderne reiziger. Kom en bewonder onze twaalf unieke lounges. Welke is uw favoriet?

Hoogstaand eten en drinken

Proef ons zorgvuldig samengestelde menu met de beste smaken en ingrediënten van het seizoen. Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten, zodat onze chef-koks er rekening mee kunnen houden. Tijdens de feestdagen kunt u genieten van bijzondere specials van onze chefs. Ook serveren wij kaviaar aan onze gasten (betaalde service).

Duurzame partners en faciliteiten

Ervaar in samenwerking met onze partners verschillende duurzame producten en faciliteiten. Naast lekkere én gezonde drankjes en maaltijden, is onze partner Vermaat actief bezig om foodwaste tegen te gaan. En wat dacht u van het vervoer van en naar uw vliegtuig? Onze hybride Audi’s brengen en halen u even comfortabel als groen.

Hybride Audi VIP service

GASSAN persoonlijke shoppingservice

Shop de mooiste diamanten, sieraden en horloges via de GASSAN personal shopping service. Geef uw persoonlijke wensen door middels het reserveringsformulier, dan wordt er contact met u opgenomen. Deze service is tot 24 uur voor uw verblijf te boeken.

XpresSpa

Verwen uzelf met de exclusieve wellnessservice van XpresSpa. Geniet van één van de vele ontspannende massages in het comfort van uw lounge. Of trakteer uzelf op een manicure terwijl u wacht op uw volgende vlucht. Boek de XpressSpa wellness service door ons dit te laten weten in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier. Beschikbaarheid en mogelijkheden zijn afhankelijk van uw vluchtschema. De kosten van de XpressSpa services zijn additioneel.