Schiphol VIP service: Aankomst en Vertrek

De Schiphol VIP service biedt u een unieke, exclusieve en persoonlijke manier van reizen via onze luchthaven. De VIP service is te boeken voor elke vertrekkende, aankomende en/of transfer vlucht, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij u reist.

VIP service bij vertrek en retour

Ons gastvrije team zal u ontvangen in het VIP centre en u begeleiden naar uw luxe (privé)lounge. Terwijl u tot rust komt en geniet van onze exclusieve faciliteiten, zorgen wij voor uw check-in en bagage. De paspoortcontrole vindt ook plaats in het comfort van uw lounge. Wanneer uw vlucht gereed is, begeleiden wij u door onze privé-security check en brengen u naar uw vlucht in een luxe auto.

Retour

U kunt ook eenvoudig een retour voor de VIP service boeken, zo geniet u bij vertrek én aankomst van de VIP service.

VIP service bij aankomst of overstap

Of u nu aankomt of een aansluitende vlucht heeft op Schiphol, u bent van harte welkom in het VIP centre. Als u uit uw vliegtuig stapt, zal onze chauffeur u opvangen en naar het VIP centre bre3ngen. Ontspan en geniet van onze luxe services in uw lounge, terwijl wij de rest van de luchthavenformaliteiten afhandelen. Reist u met handbagage? Dan kunt u bij aankomst meteen door. Stapt u over? Wanneer het tijd is om aan boord te gaan voor uw volgende vlucht, brengen wij u een luxe auto u naar uw vliegtuig.

Reisformaliteiten

VIP service op andere luchthavens

Bekijk VIP services wereldwijd als u geïnteresseerd bent in vergelijkbare services op andere luchthavens.