Naar de terminal: Passagiersbrug en platform met assistentie

Alleen bij een overstaptijd van meer dan 1,5 uur is het realistisch dat je de overstap haalt.

Extra assistentie naar de terminal

Via de passagiersbrug

Staat je vliegtuig aan een gate die direct verbonden is aan ons gebouw, dan wachten wij je op bij de deur van het vliegtuig. Let op de vastgestelde wachttijden.

Heb je assistentie nodig vanuit jouw vliegtuigstoel, blijf ontspannen zitten en op ons wachten. Wij komen je aan boord assisteren zodra alle passagiers weg zijn en de ruimte aanwezig is om je veilig en met discretie te verplaatsen.

We brengen je in een speciale rolstoel die in het gangpad past naar de uitgang van de vliegtuigdeur en zullen je direct buiten de vliegtuigdeur verplaatsen naar de beschikbare luchthavenrolstoel.

Kun je alleen in je eigen rolstoel zitten? En heb je dit van te voren doorgegeven aan de luchtvaartmaatschappij? Dan haalt de afhandelaar van deze luchtvaartmaatschappij jouw eigen rolstoel uit het ruim en zet deze klaar bij de openstaande vliegtuigdeur zodat je vanaf onze speciale gangpadrolstoel in jouw eigen rolstoel plaats kunt nemen.

Via het platform

Op sommige locaties staat het vliegtuig niet fysiek aan de gate. Er wordt dan een trap bij het vliegtuig geplaatst. Kun je traplopen, dan vragen wij je om zelf – onder onze begeleiding uiteraard – de trap af te gaan. Als traplopen niet lukt, brengen wij je met een schaarwagen naar beneden. Met onze rolstoelbus rijden wij je naar de terminal.