Shoppers walhalla

Winkelen terwijl je op je vlucht wacht is een van de dingen die het reizen via Schiphol zo plezierig maakt. Op de luchthaven kun je bijna alles kopen, van handige reisaccessoires en stijlvolle zonnebrillen tot Nederlandse kaas en parfums. Maar er is nog veel meer te ontdekken. Wat dacht je van een duurzame conceptstore met fair trade merken? Of de allereerste Balenciaga winkel op een luchthaven ter wereld. Deze unieke winkelervaringen zullen je zeker verrassen.

blog shoppers walhalla

STACH

Wil je even flink genieten voor je weer verder reist? STACH heeft onlangs twee nieuwe vestigingen geopend op Schiphol waar je gezond voedsel van hoge kwaliteit voor onderweg kunt kopen. Naast het reguliere assortiment dranken, broodjes en snacks, worden in de STACH vestigingen voor security ook warme gerechten geserveerd. De kers op de taart? STACH richt zich zowel op seizoensproducten van lokale leveranciers als op de laatste wereldwijde voedingstrends. Een gastronomische ervaring die je niet wilt missen! Je vindt STACH voor security op Schiphol WTC en Schiphol Plaza, en na security in Lounge 4.

stach broodje 1320

Balenciaga

’s Werelds eerste Balenciaga winkel op een luchthaven, exclusiever dan dat wordt het niet. Het minimalistische interieur – met zichtbaar beton, scherpe lijnen en metalen elementen – zorgt ervoor dat de creatieve en iconische ontwerpen er echt uit knallen. In de Balenciaga winkel op Schiphol, in Lounge 2 na security, vind je de nieuwste dames- en herenschoenen, tassen en accessoires. Je hoeft niet verder te zoeken voor high-end mode waarmee je je van de massa onderscheidt!

balenciaga 1320

Up To Do Good

Wil je duurzaam winkelen op Schiphol? Dan zit je helemaal goed bij Up To Do Good, een conceptstore, café en expositieruimte in één. Hier is overal over nagedacht, van milieuvriendelijke leren tassen en sokken van biologisch katoen tot fair trade vazen en lokaal gemaakte vegan zeepjes die je bijna op zou willen eten, zo lekker zien ze eruit. Maar als je trek hebt, kun je ook terecht in ‘De Koffiesalon’, het café in de winkel. Je geniet er van smakelijke hapjes terwijl je plaatsneemt op duurzame stoelen. Wat Up To Do Good nog specialer maakt is dat je met elke aankoop een goed doel steunt.

blog walhalla UP TO DO GOOD

Rituals

Combineer je reis via Schiphol met een onvergetelijke shopervaring bij Rituals. De luxe, maar toch betaalbare verzorgingsproducten maken van je dagelijkse verzorgingsroutine een ware verwensessie. Oosterse hammams, Indiase Ayurveda, Japanse kersenbloesem en zelfs Nederlandse tulpen – alle Rituals producten zijn geïnspireerd door de natuur en exotische oorden. Er is ook een serie exclusieve reisproducten, dus waarom zou je jezelf niet in de watten leggen onderweg. Je vindt Rituals op Schiphol Plaza, op de Holland Boulevard en in Lounge 1 en 3.

Rituals handen wassen 1320

Electronics

Alle tech-liefhebbers en gadgetnerds, opgelet! De laatste innovaties shop je op de luchthaven bij de winkels van Electronics, te vinden op Schiphol Plaza (waar de winkel Capi heet) en in Lounges 1, 2 en 3. Slaap ongestoord in het vliegtuig met een slimme noise cancelling koptelefoon of ga lekker gamen op een draagbare console. Geen ruimte in je koffer? Geen probleem. Als je gebruik maakt van de Shop & Collect service kun je je aankopen ophalen bij terugkomst.

electronics 1320

Wil je weten waar je deze winkels kunt vinden? Ontdek hier alles over de locaties Schiphol Plaza, Holland Boulevard en de verschillende lounges. Of raadpleeg de plattegrond van de luchthaven.

Get in the mood

ST Flowers 196

Get in the mood

Zie wat jij verder kunt ontdekken op Schiphol
Ontdek het nu