Shop & Collect: Inpakken en wegwezen

Vlieg je op een bestemming binnen de EU en heb je iets op Schiphol gekocht dat je liever niet meeneemt op reis? Dan kun je gratis gebruikmaken van Shop & Collect. Laat je aankopen bij ons achter, dan passen wij er op tot je terug bent. Je kunt je spullen 24/7 ophalen bij Aankomst 1 op Schiphol Plaza.

De voordelen van Shop & Collect

  • Gratis opbergservice
  • Al je aankopen veilig
  • Geen overbodige bagage
  • Koop zoveel je wilt
  • Voorkom beschadigingen
  • Ophalen kan 24/7

Hoe werkt Shop & Collect?

Het is heel simpel. Geef bij het afrekenen aan dat je Shop & Collect wilt gebruiken. Dan doet de winkelier je aankopen in een verzegelde tas en wordt deze in je persoonlijke locker gestopt. Met uitzondering van de producten van GASSAN, sieraden en horloges. Deze worden niet opgeborgen in de lockers, maar in een kluis in het bagagedepot. Je krijgt voor alle producten een afhaalbewijs en plattegrond waarmee je je spullen na je reis zelf gemakkelijk en snel uit de locker kunt halen.

shop & collect Schiphol

Voor wie is Shop & Collect?

Als je binnen de EU vliegt, Schiphol als eindbestemming hebt en je aankoop binnen 30 dagen ophaalt, kun je gebruikmaken van de Shop & Collect service.

Gratis herinnerings-sms

Wil je herinnerd worden aan je Shop & Collect aankoop wanneer je terugkomt van je reis? Dat kan! In dat geval noteert de kassamedewerker je mobiele nummer en wanneer je weer landt op Schiphol. Op de dag ervoor ontvang je via sms een geheugensteuntje. Je nummer wordt eenmalig gebruikt en alleen voor deze gratis sms-dienst.

24 uur per dag ophalen

De Shop & Collect lockers zijn 24/7 beschikbaar en je vindt ze bij Aankomst 1 op Schiphol Plaza. Gebruik de scancode van je afhaalbewijs om je persoonlijke locker te openen.

map shopAndCollect

Special Offers

Bekijk nu alvast de special offers!

Hulp nodig? Kom naar de servicebalie

Heb je een vraag over je Shop & Collect aankoop of geeft het digitale scherm van de lockerkast aan dat je je pakket bij de servicebalie kunt ophalen? Neem de lift of trap naar beneden tegenover de gele informatiebalie op het Kelderplein (tussen Aankomst 1 en 2). De Shop & Collect servicebalie is 24/7 open en zit vlak bij de lockers.