Lounge 1-4 op Schiphol: Dé plek om te shoppen, ontspannen, eten en drinken

Als je reist via Schiphol en door de centrale security bent gegaan, kom je uit in Lounge 1, 2, 3 of 4. Dit zijn de winkelgebieden op onze luchthaven, maar eigenlijk bieden ze veel meer: van bars en restaurants tot hotels en musea. Ontdek het allemaal!

Het winkelgebied na security

Simpel gezegd bestaat Schiphol uit twee delen. Aan de ene kant hebben we het gebied vóór security dat voor iedereen toegankelijk is. Hieronder valt onder andere Schiphol Plaza, met de vele winkels, de taxistandplaats en de bus- en treinstations. In het gebied ná security kom je terecht nadat je met je handbagage door de standaard veiligheidschecks bent gegaan. Hier bevinden zich onder andere alle lounges, verschillende plekken om te shoppen en onze gates.

Aanbod afgestemd op bestemmingen

Lounge 1, 2, 3 en 4 op Schiphol zijn afgestemd op verschillende soorten reizigers.

  • Lounge 1: Europese vluchten
  • Lounge 2 en 3: Intercontinentale vluchten
  • Lounge 4: Low-cost luchtvaartmaatschappijen

Bekijk hier alle winkels, horecagelegenheden, activiteiten na security.

Lounge 1

In dit grote gebied voor reizigers op weg naar een Schengenland, valt altijd meer dan genoeg te zien, doen en proeven! Maak er een mooie tijd van, bezoek de beste restaurants, gezelligste bars en leukste winkels.

Holland Boulevard verbindt Lounge 2 en 3

Lounge 2 en 3 zijn allebei voor intercontinentale reizigers en horen dus een beetje bij elkaar. Heb je alle winkels en horeca in de ene lounge gezien? Dan kun je via de Holland Boulevard naar de andere lopen. In beide gebieden is er genoeg te zien en doen, en zelfs op de Holland Boulevard is er veel te beleven.

Lounge 4 biedt alles voor korte trips

De compacte Lounge 4 heeft misschien niet het enorme aanbod van Lounge 2 en 3, maar toch vind je er meer dan genoeg winkels, bars en restaurants om je tijden te vermaken. Alles voor jouw citytrip!

Plattegrond

Bekijk de plattegrond en vind snel je weg op Schiphol.