Lounge 1-4 op Schiphol: Dé plek om te shoppen, ontspannen, eten en drinken

Als je reist via Schiphol en door de centrale security bent gegaan, kom je uit in Lounge 1, 2, 3 of 4. Dit zijn de winkelgebieden op onze luchthaven, maar eigenlijk bieden ze veel meer: van bars en restaurants tot hotels en musea.

Het winkelgebied na security

Simpel gezegd bestaat Schiphol uit twee delen. Aan de ene kant hebben we het gebied vóór security dat voor iedereen toegankelijk is. Hieronder valt onder andere Schiphol Plaza, met de vele winkels, de taxistandplaats en de bus- en treinstations. In het gebied ná security kom je terecht nadat je met je handbagage door de standaard veiligheidschecks bent gegaan. Hier bevinden zich onder andere alle lounges, verschillende plekken om te shoppen en onze gates.

Aanbod afgestemd op bestemmingen

Lounge 1, 2, 3 en 4 op Schiphol zijn afgestemd op verschillende soorten reizigers.

  • Europese vluchten via Lounge 1
  • Intercontinentale vluchten via Lounge 2 en 3
  • Low-cost airlines via Lounge 4

Bekijk alle winkels na security. Klik op 'Bereikbaar voor jouw vlucht' en vul je vluchtnummer in voor een overzicht op maat. Bekijk ook de bars en restaurants na security en de opties om te relaxen en doen na security.

Lounge 1

In dit grote gebied voor passagiers op weg naar Europese bestemmingen, valt altijd meer dan genoeg te zien, doen en proeven! Maak er een mooie tijd van, in de beste restaurants, gezelligste bars en leukste winkels.

Holland Boulevard verbindt Lounge 2 en 3

Lounge 2 en 3 zijn allebei voor intercontinentale reizigers en horen dus een beetje bij elkaar. Heb je alle winkels en horeca in de ene lounge gezien? Dan kun je via de Holland Boulevard naar de andere lopen. In beide gebieden is er genoeg te zien en doen, en zelfs op de Holland Boulevard is er veel te beleven. Denk bijvoorbeeld aan de grote rustruimtes en de NEMO-dependance, met allerlei wetenschappelijke proefjes voor kinderen.

Lounge 4 biedt alles voor korte trips

In vergelijking met Lounge 2 en 3 is het aanbod van Lounge 4 wat beperkter, maar toch vind je veel verschillende winkels, bars en restaurants in het compacte gebied.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond om te zien waar je wat kunt vinden op Schiphol.

Korting op jouw aankopen

See Buy Fly heeft een cadeautje voor jou: € 5,- extra shopkorting bij aankoop van drank, chocolade, parfum, cosmetica en zonnebrillen! Vraag de kortingsvoucher nu aan en ontvang korting op de aankopen die je doet, voordat je de gate opzoekt.