Agentuurovereenkomst Parkeren: Word Schiphol Parking agent

Of je klanten nu op zoek zijn naar de scherpste prijs, de gunstigste ligging of allerlei extra gemakken: jij kunt ze altijd een passend parkeerproduct op Schiphol bieden. Dat is goed voor hen én voor jou, want van elke verkoop gaat een mooi percentage naar je organisatie.

Verkoop parkeerproducten via onze boekingsmodule

Verwacht je minimaal 1.500 parkeerproducten per jaar te verkopen, dan kun je tussenpersoon worden voor Schiphol Parking. In dat geval sluiten we een agentuurovereenkomst af voor minimaal een jaar en krijg je binnen een paar weken toegang tot onze gebruiksvriendelijke online boekingsmodule.

Je kunt de online tool op twee manieren gebruiken om parkeerproducten vast te leggen voor je klanten:

  1. Jij regelt de reserveringen en schrijft de parkeerkosten bij op de factuur voor je klanten. De parkeerplekken die je hebt gereserveerd, worden eens per maand door Schiphol gefactureerd. Op de factuur verrekenen we meteen de commissiekosten.
  2. Je geeft klanten een link naar onze site, waar ze zelf een parkeerplek op Schiphol reserveren en afrekenen. Eens per jaar ontvang je de commissie voor alle reserveringen die via jouw persoonlijke link zijn gemaakt.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een agentuurovereenkomst of heb je vragen over het aanmeldproces? Neem dan contact met ons op via parkeren@schiphol.nl.