Ontdek meer over Royal Schiphol Group: Onze organisatie en activiteiten

Royal Schiphol Group is een onderneming met een belangrijke maatschappelijke opdracht, want met onze luchthavens creëren we waarde voor de samenleving en economie. Met luchthaven Schiphol willen we the most sustainable and high quality airport zijn voor reizigers, luchtvaartmaatschappijen en logistieke dienstverleners.

Kernactiviteiten

Royal Schiphol Group biedt faciliteiten voor vliegverkeer en zorgt dat de luchthavens goed bereikbaar zijn. Om dit zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, hebben we onze kernactiviteiten verdeeld over vier business areas. Samen bepalen ze het succes van Royal Schiphol Group. We laten onze organisatie en luchthavens alleen groeien in evenwicht met onze omgeving. Bij elke belangrijke beslissing maken we een bewuste afwegingen tussen people, planet en profit.

Zo wordt onze onderneming geleid

Bij onze ambitie hoort een sterke, verantwoordelijke en transparante leiding. Daarom houden wij ons aan richtlijnen, principes en codes. Onze directie en Raad van Commissarissen leiden Royal Schiphol Group volgens deze regels en leggen verantwoording af aan overheden en belanghebbenden.

Dit zijn onze nationale en internationale activiteiten

Onze belangrijkste activiteit in Nederland is de exploitatie van Amsterdam Airport Schiphol. Daarnaast zijn we (mede-)eigenaar van enkele regionale luchthavens. Verder hebben we een aandeel, of werken we nauw samen met, diverse internationale luchthavens. We nemen het voortouw en investeren in onderlinge kennisuitwisseling. Om dit te bereiken werken we nauw samen met andere partijen in de sector.