AirportCities in heel Nederland: Connecting your world: onze regionale luchthavens

Royal Schiphol Group is eigenaar en exploitant van de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Lelystad Airport. Daarnaast hebben we een meerderheidsbelang van 51% in Eindhoven Airport. Ook deze regionale luchthavens ontwikkelen we vanuit het AirportCity-concept.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Samen met de provincie Noord-Brabant en de gemeente Eindhoven is Royal Schiphol Group eigenaar van Eindhoven Airport. Een efficiënte luchthaven met lijndiensten en vakantievluchten naar een groot aantal Europese bestemmingen. In 2020 maakten 2,1 miljoen reizigers gebruik van deze regionale luchthaven.

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport

Royal Schiphol Group is 100% eigenaar en exploitant van Rotterdam The Hague Airport. In 2020 maakten 0,5 miljoen reizigers gebruik van deze regionale luchthaven met zowel zakelijke als toeristische bestemmingen.

Lelystad Airport

Lelystad Airport is een volledige dochteronderneming van Royal Schiphol Group. We ontwikkelen Lelystad Airport tot luchthaven voor leisure vliegverkeer. Op dit moment is het in Nederland de grootste luchthaven voor general aviation. Dat is de internationale term voor privé- en zakenvluchten met vliegtuigen voor maximaal 20 passagiers.