Alle voordelen van Privium Plus en American Express Platinum: Genieten van zoveel voordeel

Privium heeft sinds november 2018 een partnership met American Express. Hierdoor kunt u genieten van zowel de voordelen van Privium Plus, als alle exclusieve voordelen van de Platinum kaart.

  • Onbeperkt toegang (met twee personen) tot 1200 luchthaven lounges wereldwijd
  • Upgrades en privileges bij de beste hotels wereldwijd
  • Gratis reis-, annulerings- en autohuurverzekering
  • Jaarlijks €150 cadeau met The Platinum Card Travel Voucher
  • Voorrang en voordelen bij events, concerten en bijzondere restaurants

Lees meer over Platinum kaart op American Express.
Als u al een Platinum kaart en Privium lidmaatschap heeft, zet dan hier uw lidmaatschap over.

Alle voordelen van Privium Plus

Vliegensvlug door de controles op Schiphol, voorrang bij security en de grens met de irisscan. Vooraan parkeren in Privium 1 of op Privium 3 en toegang tot de Privium Excellence garage. In onze exclusieve lounges geniet u van een drankje en het uitgebreide buffet.

Lounges overal ter wereld

Met de American Express Platinum kaart kunt u gebruikmaken van meer dan 1200 luchthavenlounges over de hele wereld, waaronder beide Privium lounges, Priority Pass lounges en American Express lounges. Daarnaast geniet u van speciale tarieven voor vluchten met enkele van de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Extra privileges bij uw hotelboeking

Maak uw verblijf nog comfortabeler. Met American Express heeft u voordeel bij meer dan 14.000 hotels en resorts. Denk hierbij aan kamer upgrades, hoteltegoed te gebruiken voor spa en massages of gratis diners en overnachtingen.

Onvergetelijke avonden

Met Platinum boekt u met voorrang kaarten voor bijzondere events, concerten en dining experiences. Zo heeft u toegang tot een unieke ervaring bij honderden toprestaurants wereldwijd, zoals bij Alain Ducasse en Massimo Bottura. Of u kunt naar events zoals The London Fashion Week, Wimbledon, Formule 1, het KLM Open en speciale experiences in Het Koninklijk Concertgebouw – inclusief bijzondere extra’s.