Alle voordelen van Privium en American Express Platinum: Genieten van zoveel voordeel

Privium heeft een partnership met American Express. Hierdoor kunt u genieten van zowel de voordelen van Privium Plus en Privium Partner, als alle exclusieve voordelen van The Platinum Card.

The Platinum Metal Card® van American Express

€ 65 per maand. Voordelen t.w.v. € 3.175, meer dan 4x de jaarbijdrage! De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Snelle security en grenspassage met Privium Plus en Privium Partner t.w.v. € 415
 • Onbeperkt toegang tot ruim 1.300 lounges voor 2 t.w.v. € 910
 • Uitgebreide verzekeringen t.w.v. € 500
 • Nieuw: Jaarlijks dinertegoed t.w.v. € 300

Alle voordelen van Privium Plus en Privium Partner

Als Platinum hoofdkaarthouder kunt u ontspannen en comfortabel reizen via Schiphol met Privium Plus t.w.v. € 285. U profiteert van snelle security- en grenspassage m.b.v. irisscan, u parkeert altijd vooraan en krijgt toegang tot de Privium Excellence garage. Ook kunt u heerlijk ontspannen in een van de Privium Lounges en kunt u Business class inchecken bij diverse luchtvaartmaatschappijen.

De houder van de extra Platinum Card kan - zonder extra kosten - genieten van het Privium Partner lidmaatschap met snelle grenspassage op Schiphol t.w.v. € 130. Reist u samen met de hoofdkaarthouder? Dan heeft u bovendien beiden toegang tot de Privium Lounges.

Let op: u kunt zich kosteloos voor het Privium lidmaatschap aanmelden, nadat u uw American Express Platinum kaart hebt ontvangen. Om te kunnen genieten van alle voordelen van het Privium lidmaatschap, dient u in het bezit te zijn van de Privium kaart. U krijgt toegang tot de Privium poorten en de Privium Lounges met de Privium kaart. Bent u niet in het bezit van een Nederlandse American Express Centurion of Platinum kaart dan zit het Privium lidmaatschap niet bij uw kaart inbegrepen. Wilt u toch gebruikmaken van de Privium Lounge? Dan kunt u bij de balie een Lounge Voucher aanschaffen. De Privium medewerker kan u meer vertellen over de kosten en voorwaarden.

Lounges overal ter wereld

Met de American Express Platinum kaart kunt u gebruikmaken van meer dan 1.300 luchthavenlounges over de hele wereld, waaronder de Privium lounges (nadat u in het bezit bent van een Privium kaart), Priority Pass lounges en American Express lounges. Daarnaast geniet u van speciale tarieven voor vluchten met enkele van de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Extra privileges bij uw hotelboeking

Maak uw verblijf nog comfortabeler. Met American Express heeft u voordeel bij meer dan 14.000 hotels en resorts. Denk hierbij aan kamer upgrades, hoteltegoed te gebruiken voor spa en massages of gratis diners en overnachtingen.

Jaarlijks € 300 dinertegoed

Verwen uzelf elk jaar met een dinertegoed van € 300 bij een selectie van de beste restaurants wereldwijd. U ontvangt elk jaar tot € 150 op bestedingen bij een dertigtal restaurants in Nederland en nog eens € 150 om te gebruiken bij meer dan 1.400 restaurants in 20 landen.

Uw Privium lidmaatschap declareren

Heeft u al Privium en betaalt uw werkgever nu de kosten van uw Privium lidmaatschap? American Express helpt u graag op weg het Privium lidmaatschap als onderdeel van The Platinum Card te declareren.

Neem contact op via:

 • +31 20 601 4222

  Bel ons met uw vraag

 • privium@schiphol.nl

  Stuur ons een e-mail

 • Twitter/X @Privium

  Ga het gesprek aan of volg ons via Twitter/X