Alle voordelen van Privium en American Express Platinum: Genieten van zoveel voordeel

Privium heeft een partnership met American Express. Hierdoor kunt u genieten van zowel de voordelen van Privium Plus en Privium Partner, als alle exclusieve voordelen van The Platinum Card.

The Platinum Metal Card® van American Express

€ 65 per maand. Voordelen t.w.v. € 3.175, meer dan 4x de jaarbijdrage! De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Snelle security en grenspassage met Privium Plus en Privium Partner t.w.v. € 370
 • Onbeperkt toegang tot ruim 1.300 lounges voor 2 t.w.v. € 910
 • Uitgebreide verzekeringen t.w.v. € 500
 • Nieuw: Jaarlijks dinertegoed t.w.v. € 300

Alle voordelen van Privium Plus en Privium Partner

Als Platinum hoofdkaarthouder kunt u ontspannen en comfortabel reizen via Schiphol met Privium Plus t.w.v. € 260. U profiteert van snelle security- en grenspassage m.b.v. irisscan, u parkeert altijd vooraan en krijgt toegang tot de Privium Excellence garage. Ook kunt u heerlijk ontspannen in een van de Privium Lounges en kunt u Business class inchecken bij diverse luchtvaartmaatschappijen.

De houder van de extra Platinum Card kan - zonder extra kosten - genieten van het Privium Partner lidmaatschap met snelle grenspassage op Schiphol t.w.v. € 110. Reist u samen met de hoofdkaarthouder? Dan heeft u bovendien beiden toegang tot de Privium Lounges.

Let op: u kunt zich kosteloos voor het Privium lidmaatschap aanmelden, nadat u uw American Express Platinum kaart hebt ontvangen. Om te kunnen genieten van alle voordelen van het Privium lidmaatschap, dient u in het bezit te zijn van de Privium kaart. U krijgt toegang tot de Privium poorten en de Privium Lounges met de Privium kaart (niet met de Platinum Card van American Express).

Lounges overal ter wereld

Met de American Express Platinum kaart kunt u gebruikmaken van meer dan 1.300 luchthavenlounges over de hele wereld, waaronder de Privium lounges (nadat u in het bezit bent van een Privium kaart), Priority Pass lounges en American Express lounges. Daarnaast geniet u van speciale tarieven voor vluchten met enkele van de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Extra privileges bij uw hotelboeking

Maak uw verblijf nog comfortabeler. Met American Express heeft u voordeel bij meer dan 14.000 hotels en resorts. Denk hierbij aan kamer upgrades, hoteltegoed te gebruiken voor spa en massages of gratis diners en overnachtingen.

Jaarlijks € 300 dinertegoed

Verwen uzelf elk jaar met een dinertegoed van € 300 bij een selectie van de beste restaurants wereldwijd. U ontvangt elk jaar tot € 150 op bestedingen bij een dertigtal restaurants in Nederland en nog eens € 150 om te gebruiken bij meer dan 1.400 restaurants in 20 landen.

Uw Privium lidmaatschap declareren

Heeft u al Privium en betaalt uw werkgever nu de kosten van uw Privium lidmaatschap? American Express helpt u graag op weg het Privium lidmaatschap als onderdeel van The Platinum Card te declareren.

Neem contact op via:

 • +31 20 601 4222

  Bel ons met uw vraag

 • privium@schiphol.nl

  Stuur ons een e-mail

 • Twitter @Privium

  Ga het gesprek aan of volg ons via Twitter