Vliegtuigen kijken vanuit het Panorama Restaurant

Lekker lunchen tussen de Boeings en Airbussen? Of een werkplek met het mooiste uitzicht van Schiphol? Het kan vanaf nu bij het Panorama Restaurant naast het Panoramaterras. Het restaurant is dagelijks geopend. Dat wordt dus vliegtuigen kijken met warme chocolademelk!

Geweldig uitzicht

Vanaf het Panoramaterras heb je geweldig uitzicht op de pieren, vliegtuigen, start- en landingsbanen van Schiphol. Maar in de wintermaanden kan het vrij koud zijn. Nu kun je dus lekker opwarmen in het Panorama Restaurant, dat zich ook op de derde verdieping boven vertrekhal 1 bevindt. Je kunt hier komen door in Vertrek 1 bij balierij 1 de (rol)trap of lift te nemen naar de tweede verdieping. Via een loopbrug kom je dan bij het Panoramaterras en het restaurant terecht.

Panorama restaurant
Work at Panorama Spaces

Aangepaste openingstijden

Wil je een kijkje komen nemen? Het Panorama Restaurant en het Panorameterras zijn dagelijks geopend.

Kijk voor je vertrekt ook even naar het weerbericht, want bij slechte weersomstandigheden zoals mist, gladheid en storm is het Panoramaterras gesloten.

Je werkplek op Schiphol

Ben je op zoek naar een unieke werkplek tussen de vliegtuigen? Naast het Panorama Restaurant is ook de nieuwe Spaces Lounge geopend. Hier zijn zes volledig ingerichte ruimtes met werkplekken voor ruim honderd professionals. Ook kun je hier afspreken met collega’s in één van de vier vergaderzalen. Handig voor als je op doorreis bent, of als je inspiratie wilt opdoen op Schiphol. Je bent van harte welkom!

Lees hier meer over het Panorama Restaurant en de Spaces Lounge.

Iemand die geniet van een warm drankje in het Panorama restaurant

Lees ook de vorige blogs

 • Brandweer Schiphol al 75 jaar paraat

  Gepubliceerd op:

  Brandbestrijding op onze luchthaven is ontwikkeld van een zandbak en een paar handpompen tot een professionele organisatie die Schiphol 24/7 brandveilig houdt.

 • Mag je met een gevulde drinkfles door security?

  Gepubliceerd op:

  Je gaat vliegen via Schiphol en staat met je drinkfles voor de securitycontrole. Hoe zat het ook alweer met die vloeistoffen? Mag je waterfles mee of niet?

 • Inpaklijst vliegvakantie

  Gepubliceerd op:

  Wat neem jij mee op vliegvakantie en in het vliegtuig? Met deze checklist voor je bagage weet je zeker wat in je koffer en in je handbagage mee mag.