Het Panoramaterras en Fokker Experience: Bekijk vliegtuigen van dichtbij

Wil je vliegtuigspotten of gewoon even genieten van het geweldige uitzicht over het platform? De perfecte locatie hiervoor is het Panoramaterras. De toegang is gratis. In de echte KLM Fokker 100 op het terras voel je je even passagier of zelfs piloot.

Het Panoramaterras op Schiphol is weer open!

Dichterbij kun je als passagier niet komen

Je vindt het Panoramaterras door vanaf de begane grond de (rol)trap of lift te nemen bij café Rembrandt naar de volgende verdieping. Daar neem je de (rol)trap of lift bij balierij 1 naar de tweede verdieping. Via een loopbrug word je naar het Panoramaterras geleid. Het Panoramaterras is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur.

Let op: bij slechte weersomstandigheden zoals mist, gladheid en storm is het Panoramaterras gesloten. Ook om veiligheidsredenen kan het Panoramaterras soms gesloten worden. Het Panorama restaurant kan dan wel geopend zijn, maar heeft in dat geval de toegang tot het terras ook gesloten.

Panorama Restaurant

Lekker lunchen tussen de Boeings en Airbussen? Of een werkplek met het mooiste uitzicht van Schiphol? Het kan vanaf het Panorama Restaurant.

Vergaderen met uitzicht

Spaces Lounge biedt flexibele werkplekken en vergaderzalen. In het naastgelegen Panorama Restaurant heb je een panoramisch uitzicht over de landingsbanen en vertrekkende en aankomende vliegtuigen.