Museumstukken voor in de badkamer: Rituals x Rijksmuseum: Amsterdam Collection

Ontdek nu bij Schiphol de bijzondere Amsterdam Collection, het resultaat van de exclusieve samenwerking tussen het Rijksmuseum en Rituals. Geniet van de geuren Yuzu en Tulp en laat je terugvoeren naar de Gouden Eeuw, toen de inwoners van Amsterdam voor het eerst kennismaakten met producten uit Azië.

De tulp en de yuzu

De Amsterdam Collection bevat Nederlandse tulpen en Japanse yuzu en is een eerbetoon aan de historische verbinding tussen Oost en West. Ga mee op reis naar het 17e-eeuwse Amsterdam: een levendige stad met wereldwijd overzeese connecties. Kleurrijke en luxe goederen uit Azië beïnvloedden en verrijkten het leven hier op onnavolgbare wijze; geurige specerijen, exotische bloemen, porselein en luxe stoffen veroorzaakten een sensatie en brachten een gevoel van ware luxe. Dit vertaalden Rituals en het Rijksmuseum samen naar een exclusieve lijn van 9 producten voor home en body.

Een ode aan Delfts blauw

Het prachtige ontwerp van de collectie is geïnspireerd door een iconische 17e-eeuwse Delfts blauwe Ming-vaas met Aziatische bloemen en vogels, te zien in het Rijksmuseum. De 9 luxe home en body producten zijn speciaal ontworpen om, op unieke wijze, dit gevoel van welzijn, ontspanning en luxe op te roepen. Dompel jezelf onder in een onvergetelijke ervaring van geurige bloemen en exotische kruiden.

De Amsterdam Collection

Waar?

De bijzondere producten zijn te vinden in de Rituals winkels op Schiphol.