Keukenhof kleurt en geurt: Meer dan bloemen

Vlieg je op een heldere voorjaarsdag over Nederland, dan is de kans groot dat je de prachtige bloemenzee van Keukenhof ziet liggen. En je kunt bij aankomst meteen door naar dit prachtige park vol krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten.

Keukenhof

Velden vol beleving

Ben je tussen eind maart en medio mei in Nederland, trek dan minimaal een halve dag uit voor een bezoek aan Keukenhof in Lisse. Het mooiste en grootste bloemenpark van Europa biedt naast duizenden vierkante meters bloemen ook meerdere bloemen- en plantenshows, inspiratietuinen en beeldentuinen. Alles opgezet vanuit een jaarlijks wisselend thema. Zo verrast Keukenhof je ieder jaar opnieuw.

Goed bereikbaar met de bus vanaf Schiphol

Je kan Keukenhof met de bus goed en snel bereiken vanaf Schiphol. De Keukenhof Express buslijn 858 rijdt tot 8 keer per uur. Deze snelle buslijn brengt je rechtstreeks en zonder tussenstops in ongeveer 30 minuten naar de hoofdingang van Keukenhof. Op Schiphol kan je een retourticket kopen of een combinatie-retourticket – dus inclusief entree. Ga hiervoor naar het tijdelijke verkooppunt op Schiphol Plaza of koop een ticket bij één van rondlopende verkopers bij het vertrekpunt van de bussen. Let op: bij hen kun je uitsluitend met pin of creditcard betalen.

Kaartje © Keukenhof.nl

Actie of rust?

Nieuwsgierig wat de Hollandse bollenstreek nog meer te bieden heeft? Doe wat alle Nederlanders doen en stap op de fiets. Op het parkeerterrein van Keukenhof kun je bij Rent-a-Bike van Dam een fiets te huren. Zijn je benen aan rust toe? Kies dan voor een lekker vaartochtje. Bij de molen op het park koop je voor. In een elektrisch bootje glij je in 45 minuten langs de kleurige bloemenpracht.