Keukenhof kleurt en geurt: Meer dan bloemen

Vlieg je op een heldere voorjaarsdag over Nederland, dan is de kans groot dat je de prachtige bloemenzee van Keukenhof ziet liggen. En je kunt bij aankomst meteen door naar dit prachtige park vol krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten.

Velden vol beleving

Ben je tussen eind maart en medio mei in Nederland, trek dan minimaal een halve dag uit voor een bezoek aan Keukenhof in Lisse. Het mooiste en grootste bloemenpark van Europa biedt naast duizenden vierkante meters bloemen ook meerdere bloemen- en plantenshows, inspiratietuinen en beeldentuinen. Alles opgezet vanuit een jaarlijks wisselend thema. Zo verrast Keukenhof je ieder jaar opnieuw.

Actie of rust?

Nieuwsgierig wat de Hollandse bollenstreek nog meer te bieden heeft? Doe wat alle Nederlanders doen en stap op de fiets. Op het parkeerterrein van Keukenhof kun je bij Rent-a-Bike van Dam een fiets te huren. Zijn je benen aan rust toe? Kies dan voor een lekker vaartochtje. Bij de molen op het park koop je voor. In een elektrisch bootje glij je in 45 minuten langs de kleurige bloemenpracht.