Met de auto vanaf Schiphol: Onderweg voor je het weet

Schiphol ligt pal naast de A4, A5 én A9, dus voor je het weet zit je op de snelweg. Haal je eigen auto van je parkeerplek of huur vervoer bij een van de maatschappijen op Schiphol.

Kort parkeren

Wanneer je iemand op komt halen, zet je je auto in P1 Parkeren. In 3 tot 6 minuten loop je via Schiphol Plaza naar de aankomsthallen. Je hoeft hiervoor niet te reserveren.

Iemand wegbrengen?

Wanneer je iemand wilt wegbrengen en op Schiphol afscheid wilt nemen, dan volg je de borden ‘Parkeren’ en zet je jouw auto in P1 Parkeren. Reserveren is niet nodig en in 3 tot 6 minuten loop je via Schiphol Plaza naar de vertrekhallen.

Je kunt vertrekkende reizigers ook snel afzetten bij de Kiss & Ride direct voor de vertrekhallen. Om hier even kort te staan, volg je de borden ‘Vertrek’. Check de borden van de luchtvaartmaatschappij voor de juiste vertrekhal. Let op! Parkeren is hier verboden.

Lees meer over de parkeerproducten

Een auto huren op de luchthaven

Bij een van de vijf organisaties op Schiphol huur je eenvoudig auto’s in allerlei soorten en maten. Via de balies bij de aankomsthal heb je in no-time je sleutels in handen.

Lees meer over autoverhuurbedrijven op Schiphol