Winactie Schiphol Onderzoek: Actievoorwaarden

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de tijdelijke winactie van Schiphol in het kader van het "Schiphol Retail, Horeca en Services Onderzoek”, hierna te noemen “Actie”, georganiseerd door Schiphol Commercial B.V., gevestigd te (1118 CP) Schiphol aan de Evert van de Beekstraat 202, hierna te noemen “Schiphol”.

  2. Iedereen die meedoet aan het onderzoek via een van de methodes (doorklikken via pop-up op Landingpage Schiphol, scannen van QR-code of via een face-to-face interview kan deelnemen aan de Actie en kans maken op een van de drie draagbare speakers, hierna te noemen “Prijs”:
    3x JBL Charge 5 Portable Bluetooth Speaker. (Ter waarde van € 159,-).

  3. Deelname aan deze Actie staat open voor iedereen die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt én die iets heeft gekocht in een van voorgelegde winkels en/of horecagelegenheden (landside of airside)of enkel heeft bezocht en/of gebruik heeft gemaakt van een van de voorgelegde services hierna te noemen “Deelnemer(s)”.

  4. Bezoekers van Schiphol kunnen via inloggen op Wifi op de Landingpage een pop-up krijgen waarin ze worden uitgenodigd om de vragenlijst online in te vullen, of kunnen een QR-code scannen of kunnen door interviewers worden benaderd om de vragenlijst in te vullen. De Deelnemer scant de QR-code waarna de vragenlijst opent of in het geval van de pop-up op de Landingpage opent de vragenlijst via een doorklik. De interviewer neemt de vragenlijst met een tablet af. Aan het eind van de vragenlijst krijgt de Deelnemer de keuze zijn of haar e- mailadres achter te laten om kans te maken op de Prijs. Elke Deelnemer kan eenmalig meedoen aan de Actie.

  5. De winnaar van de Actie wordt persoonlijk via Direct Research op de hoogte gebracht via e-mail. In deze e-mail staat uitgelegd hoe de winnaar de Prijs kan ontvangen.

  6. Door deelname aan deze Actie verklaart Deelnemer zich akkoord met deze Actievoorwaarden.

  7. De Actie loopt van 26 februari t/m eind mei 2024. (“Actieperiode”).

  8. Deelname aan de Actie is kosteloos.

  9. De te ontvangen Prijs kan niet worden omgezet in geld of tegoed.

  10. Schiphol behoudt zich het recht voor om de Actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de Actievoorwaarden te wijzigen, indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding verplicht te zijn jegens Deelnemers. De meest actuele Actievoorwaarden zijn te allen tijde te vinden op Schiphol.nl/onderzoek

  11. Geen enkele garantie wordt gegeven met betrekking tot de correctheid, betrouwbaarheid, wijzigingen of inhoud van de webpagina's van de Actie. Schiphol is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor onsuccesvolle pogingen om deel te nemen aan de Actie, om welke reden dan ook.

  12. Bij een vermoeden van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de resultaten behoudt Schiphol zich het recht voor om Deelnemers uit te sluiten van deelname aan de Actie.

  13. Op de Actie en deze Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband hiermee zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

  14. Voor vragen of klachten over de Actie kan met Schiphol contact worden opgenomen via www.schiphol.nl/contact.