Waar spreken we af op Schiphol?

Je hebt het misschien gezien. Het grote rood/wit geblokte meeting point in de centrale aankomsthal op Schiphol Plaza staat er niet meer. Het kunstwerk, dat het meeting point eigenlijk is, is namelijk weggehaald. Daardoor hebben reizigers meer ruimte op Schiphol Plaza.

Wat komt er in de plaats?

We begrijpen dat het handig is om een centraal punt te hebben waar je af kunt spreken als je elkaar ontmoet op Schiphol. Daarom staat er ter vervanging een ander, kleiner meeting point op Schiphol Plaza. Dit is een paal met daarop een kubus met de opdruk ‘meeting point’. Hij is te vinden tussen spoor 3-4 en 5-6, vlakbij de Burger King.

Als je hebt afgesproken bij het meeting point, zo ziet hij er uit:

Lees ook de vorige blogs

 • Het APOC maakt Schiphol beter voorspelbaar

  Gepubliceerd op:

  Door met alle partijen op de luchthaven intensief samen te werken en informatie en data te delen, maken we Schiphol beter planbaar en voorspelbaar.

 • Welke kleren trek je aan naar Schiphol?

  Gepubliceerd op:

  Get ready for security! Ons advies is: draag dunne kleding en lage schoenen. In dit blog ontdek je alles over de Schiphol dresscode voor security.

 • Alle lounges op Schiphol

  Gepubliceerd op:

  Even werken, shoppen of ontspannen in de lounge voor je vlucht vertrekt? Er is keuze genoeg op de luchthaven. Weten welke lounges er zijn en waar je ze vindt?