Waar spreken we af op Schiphol?

Je hebt het misschien gezien. Het grote rood/wit geblokte meeting point in de centrale aankomsthal op Schiphol Plaza staat er niet meer. Het kunstwerk, dat het meeting point eigenlijk is, is namelijk weggehaald. Daardoor hebben reizigers meer ruimte op Schiphol Plaza.

Wat komt er in de plaats?

We begrijpen dat het handig is om een centraal punt te hebben waar je af kunt spreken als je elkaar ontmoet op Schiphol. Daarom staat er ter vervanging een ander, kleiner meeting point op Schiphol Plaza. Dit is een paal met daarop een kubus met de opdruk ‘meeting point’. Het meetingpoint op Schiphol Plaza is tijdelijk verplaatst naar de locatie tussen de NS balies en La Place, schuin voor Stach.

Als je hebt afgesproken bij het meeting point, zo ziet hij er uit:

Lees ook de vorige blogs

 • Brandweer Schiphol al 75 jaar paraat

  Gepubliceerd op:

  Brandbestrijding op onze luchthaven is ontwikkeld van een zandbak en een paar handpompen tot een professionele organisatie die Schiphol 24/7 brandveilig houdt.

 • Mag je met een gevulde drinkfles door security?

  Gepubliceerd op:

  Je gaat vliegen via Schiphol en staat met je drinkfles voor de securitycontrole. Hoe zat het ook alweer met die vloeistoffen? Mag je waterfles mee of niet?

 • Inpaklijst vliegvakantie

  Gepubliceerd op:

  Wat neem jij mee op vliegvakantie en in het vliegtuig? Met deze checklist voor je bagage weet je zeker wat in je koffer en in je handbagage mee mag.