Drukte op Schiphol vandaag: houd rekening met vertragingen en annuleringen

Laatste update: 12 september 2022, 22:21, Amsterdam

Het is vandaag zeer druk op Schiphol. De bezetting van het beveiligingspersoneel is minder dan vooraf door Schiphol aan de beveiligingsbedrijven uitgevraagd. Daardoor is er een tekort aan beveiligers en neemt het aantal wachtende reizigers toe, met name in Vertrekhal 3. Schiphol heeft luchtvaartmaatschappijen gevraagd vandaag een aantal vluchten te annuleren tussen 16.00 uur en 23.00 uur.

Advies

Reis je via Schiphol vandaag? Check de actuele vluchtinformatie bij jouw luchtvaartmaatschappij. Houd dan rekening met langere wachttijden, vertragingen en eventuele annuleringen.

Medewerkers in de terminal werken met man en macht om te zorgen dat iedereen op reis kan vandaag, maar helaas bestaat de kans dat reizigers hun vlucht missen door lange wachttijden. We betreuren de ontstane situatie en begrijpen de teleurstelling en frustratie die dit met zich meebrengt. Reizigers die vandaag als gevolg van lange wachttijden bij de securitycontrole hun vlucht hebben gemist, kunnen zich bij ons melden met hun verzoek voor compensatie

Bekijk alle actuele berichten over vandaag