Informatie over jouw reisdag

Hoe druk is het?

Vertrek: piekdag

Het is extra druk in de vertrekhallen. Er staan rijen bij de check-in balies, security en paspoortcontrole. We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, maar de kans is groot dat we je vragen om iets dichter op elkaar te staan. Fijn als je hierbij de aanwijzingen van de Schiphol-medewerkers opvolgt. Wil je meer specifieke informatie? Zoek je vlucht op in de vluchtenlijst. En check in de app waar het druk is op de luchthaven. Welkom terug op Schiphol.

Aankomst: piekdag

Het is extra druk in de aankomsthallen. Er staat een rij bij de paspoortcontrole en veel reizigers wachten op hun bagage bij de bagagebanden. We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, maar de kans is groot dat we je vragen om iets dichter op elkaar te staan. Fijn als je hierbij de aanwijzingen van de Schiphol-medewerkers opvolgt. Zoek je vlucht op in de vluchtenlijst en check in de app waar het druk is op de luchthaven. Welkom terug op Schiphol.

Handige informatie

Hoe laat moet ik op Schiphol zijn?

Dat verschilt per vlucht en is afhankelijk van hoe laat de check-in balies van je luchtvaartmaatschappij openen. Houd in het algemeen rekening met 2 uur van tevoren inchecken voor Europese vluchten en 3 uur voor intercontinentale vluchten.

Neem contact op met je luchtvaartmaatschappij

Ga goed voorbereid op reis

Vlieg je binnenkort via Schiphol? Lees wat je zelf kunt doen om je reis goed voor te bereiden.

Ontdek bagagetips en meer

Veilig en vertrouwd parkeren

Op Schiphol parkeer je op verschillende manieren, veilig en vertrouwd.

Reserveer je parkeerplaats

Shop na security met € 5,- korting

Bij aankoop van parfum, cosmetica, chocolade, drank of een zonnebril!

Download je kortingsvoucher

Volg je vlucht en mis nooit een update

Boarden gestart

Wil je updates over je vlucht ontvangen op je telefoon? Download onze app!