Verwachte drukte en informatie voor:

27 apr. 2018

Vandaag is een drukke dag

Voor de incheckbalies, security en paspoortcontroles kunnen rijen ontstaan. Bespaar tijd door online in te checken, je goed voor te bereiden en je handbagage juist in te pakken. Dan gaat je reis soepeler van start.

Wat is de actuele wachttijd?

Zoek je vlucht op in de vluchtenlijst of in de app. Door de status van je vlucht te volgen, zie je direct de actuele wachttijd voor security.

Hoe laat moet ik op Schiphol zijn?

Dat verschilt per vlucht. Check altijd de website van je luchtvaartmaatschappij voor actueel advies. Houd in het algemeen rekening met 2 uur van tevoren inchecken voor Europese vluchten en 3 uur voor intercontinentale vluchten.

Hulp nodig? Direct contact met Schiphol Assist

Op zoek je gate? Of naar het perfecte cadeautje? Wij zijn er om je te helpen met al jouw vragen! Schiphol Assist streeft ernaar je te helpen met zo min mogelijk gedoe en zoveel mogelijk persoonlijke contact via WhatsApp, Twitter en Facebook. Reis je tussen donderdag 26 april en woensdag 9 mei 2018 via Schiphol? Dan kun je gebruik maken van Schiphol Assist in de testfase.

Belangrijk om te weten (1)

Hier vind je belangrijke informatie die misschien gevolgen heeft voor je reis.

  • NS past (inter)nationale dienstregeling aan tijdens Koningsdag.

    Vanwege de vele festiviteiten en evenementen voor Koningsdag rijden de treinen op vrijdag 27 april volgens een aangepaste dienstregeling. Verwacht ook veel drukte in de treinen en op de stations - vooral in Amsterdam en andere grote steden. De Intercity Brussels reist het grootste deel van de dag alleen tussen Brussel en Den Haag Hollands Spoor. De eerste Eurostar rijdt niet verder dan Rotterdam Centraal.

    Advies

    Reis je van of naar Schiphol? Houd dan rekening met tenminste 30 minuten extra reistijd. Kijk op ns.nl/koningsdag voor meer informatie en een persoonlijk reisadvies. Of check nsinternational.nl voor je internationale route.