Amsterdam Travel Ticket: OV-reizen in Amsterdam

Wil je Amsterdam verkennen op jouw manier, dan is het openbaar vervoer ideaal. De trams, bussen en metro’s zijn veilig, schoon, rijden regelmatig en komen vrijwel overal. Met het Amsterdam Travel Ticket reis je één, twee of drie dagen onbeperkt met het deelnemend openbaar vervoer. Ontdek makkelijk en snel alle highlights van de stad.

Eén ticket voor al het openbaar vervoer

In de stad reis je onbeperkt met alle trams, bussen en metro’s van vervoerder GVB. De veerboten op het IJ (het water achter Centraal Station) kun je ook gebruiken, want die zijn voor iedereen gratis.

Met een Amsterdam Travel Ticket reis je onbeperkt in de 2e klas met de trein van en naar Schiphol en Amsterdam. Je kunt alle volgende stations in Amsterdam bereiken: Amstel, Bijlmer ArenA, Centraal Station, Holendrecht, Lelylaan, Muiderpoort RAI, Sciencepark, Sloterdijk, Zuid en Duivendrecht. Ook kun je met de Amsterdam Airport Express bus (buslijn 397 of Niteliner N97) rechtstreeks van Schiphol naar elk station in Amsterdam (en weer terug).

Koop jouw ticket

Je koopt een Amsterdam Travel Ticket online op Discoverholland.com of op Connexxion.nl.

In- en uitchecken verplicht

Als je reist met het openbaar vervoer in Nederland, moet je altijd in- en uitchecken. Bij de ingangen van bussen en trams hangt een kastje waar je je pas tegenaan houdt bij het in- en uitstappen. Reis je met de trein of metro, dan check je in en uit bij de paaltjes en poortjes die je overal op stations ziet.