Leven in luxe: Gewoon omdat het kan

Reizen is zilver, shoppen is goud

Oogverblindende accessoires en sieraden van superieure kwaliteit: op Schiphol vind je de mooiste collecties van topdesigners uit de hele wereld. Van subtiel horloge tot elegante ring en extravagante armband. Geef jezelf een tijdloos aandenken aan Nederland of verras een geliefde met een onvergetelijk cadeau.

Tongstrelende specialiteiten

Over smaak valt te twisten, maar echte kwaliteit herken je altijd. De exclusieve collecties wijnen, likeuren, sigaren, whisky’s en chocolade op Schiphol laten bij elke liefhebber het water in de mond lopen. Dat smaakt naar meer!

Gooi hoge ogen met high fashion

Kleding die je op het lijf is geschreven, maakt het verschil tussen er goed of geweldig uitzien. Op Schiphol vind je exclusieve items die je look internationale allure geven. Klassieke stukken die hun waarde al keer op keer hebben bewezen en de allerlaatste mode, vers van de catwalks in Parijs, New York en Milaan.

Geniet van elk detail

De juiste accessoires kunnen je outfit maken of breken. Met een opvallende designertas, onverwoestbare koffer en in het oog springende accessoires ben je niet te missen. In de ateliers van de internationale topmerken worden al deze items met de grootste zorg en een ongekend oog voor detail ontworpen en ontwikkeld. Daardoor flaneer je vol zelfvertrouwen over de boulevard, maak je indruk op kantoor of zorg je ervoor dat alle ogen op jou zijn gericht tijdens een feestje.