Nieuws: Luchtbewakers – je kijkt je ogen uit!

Altijd al willen weten wat er tijdens een vlucht in de cockpit gebeurt? Benieuwd hoe Luchtverkeersleiding Nederland het vertrekkende en landende verkeer in goede banen leidt? Eindelijk eens ervaren wat Defensie elke dag op Schiphol doet? Kijk dan naar Luchtbewakers: vanaf zondag 16 februari om 07.00 uur op telegraaf.nl en YouTube.

Gepubliceerd op: 11 februari 2020

Oh zit dat zó

Vliegen is tegenwoordig zo vanzelfsprekend, dat veel mensen niet stilstaan bij al het werk dat rond elke vlucht wordt verzet. Om ervoor te zorgen dat alles veilig en soepel verloopt, slaat Schiphol de handen ineen met allerlei organisaties. Het programma Luchtbewakers geeft je hierbij een uniek kijkje achter de schermen.

Webserie van Telegraaf

Samen met een aantal partners hebben we de camera’s van de Telegraaf exclusieve toegang tot belangrijke luchthavenprocessen gegeven. Zo nemen ze je mee aan boord van een Transavia-vliegtuig en laten ze je zien wat er tijdens een vlucht in de cockpit gebeurt. Daarnaast ontdek je welke andere professionals er op afstand betrokken zijn. Zo krijg je een veel beter beeld van het werk op en rond Schiphol.