Nieuws: Laatste mogelijkheid: geef je mening over minder hinder

Woon je in de omgeving van Schiphol en wil je graag meedenken over minder hinder? Je hebt nog tot 4 november de mogelijkheid om je mening te geven over het conceptplan met hinderbeperkende maatregelen dat Schiphol en LVNL gezamenlijk hebben opgesteld. Ga hiervoor naar minderhinderschiphol.nl en vul de vragenlijst in.

Gepubliceerd op: 28 oktober 2020

Hinder beperken

Op de website minderhinderschiphol.nl zie je hinderbeperkende maatregelen staan die Schiphol en LVNL op dit moment onderzoeken, ontwerpen en implementeren. De maatregelen gaan over baangebruik, vliegtuigtypes, vliegroutes en -procedures overdag en vliegen in de nacht. Op een kaart van de omgeving kan je precies zien welke maatregelen voor jou interessant zijn. We zijn heel benieuwd wat jij van dit pakket aan maatregelen vindt, welke maatregel jou het meeste aanspreekt en of je zelf nog suggesties hebt.

Informatiesessie terugkijken

Eind september/begin oktober hebben er informatiesessies over de hinderbeperkende maatregelen plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we de maatregelen toegelicht en zijn we hierover in gesprek gegaan met de aanwezigen. Ook waren er twee online bijeenkomsten. Je kan hieronder de informatiesessie van 8 oktober terugkijken.