Het winkelcentrum van de luchthaven: Welkom op Schiphol Plaza

Op Schiphol Plaza is het een groot deel van de dag een komen en gaan van mensen: vertrekkende en aankomende reizigers van over de hele wereld, maar ook pendelaars op weg naar werk, studie of huis. Om iedereen van dienst te zijn hebben we een uitgebreid winkel- en horeca-aanbod samengesteld. Veelzijdig, makkelijk bereikbaar en met ruime openingstijden. Op Schiphol Plaza vind je vast wat je zoekt!

La Place

Wat zijn de openingstijden?

De winkels en restaurants op Schiphol, hebben ruime openingstijden. De meeste zijn open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Je kan dus volop genieten van het winkel- en horeca aanbod op Schiphol.

Meer dan alleen winkels

Schiphol Plaza is hét winkelcentrum van de luchthaven. Van supermarkt tot elektronicawinkel en van kledingzaak tot kapper, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij een van de dertig winkels. Maar Schiphol Plaza is meer dan alleen winkels. Je vindt hier ook ruim twintig bars en restaurants. Dankzij het brede aanbod vind je altijd wel de sfeer, het gerecht of drankje waar je op dat moment zin in hebt.

Dagelijkse boodschappen

Voor je dagelijkse boodschappen en persoonlijke verzorging heb je alles binnen handbereik op Schiphol. Maak een pitstop bij de schappen van Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Nespresso of HEMA en je bent zo weer onderweg.

Cadeaus

Iets te vieren, iemand een cadeau geven of jezelf gewoon eens flink verwennen? Na een rondje over Plaza ben je gegarandeerd geslaagd. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Electronics, GASSAN, Victoria’s Secret, Rituals, Multivlaai/Jamin of Kappé Perfumes & Colors.

Mode

De laatste mode van over de hele wereld vind je als eerste op Schiphol. Van America Today tot G-Star en van H&M tot Suitsupply: loop gewoon even binnen en geef je kledingkast wat extra kleur.

Horeca

Heb je een zakelijke afspraak, wacht je op vakantiegangers of wil je gewoon even lekker bijkomen op een overdekt terras? Neem het er lekker van op Schiphol Plaza. Van de lekkerste koffie van Starbucks tot gezond fast food bij LEON en Nederlandse bieren en bitterballen in Café Rembrandt.