Het winkelcentrum van de luchthaven - Welkom op Schiphol Plaza

Op Schiphol Plaza is het een groot deel van de dag een komen en gaan van mensen: vertrekkende en aankomende reizigers van over de hele wereld, maar ook pendelaars op weg naar werk, studie of huis. Om iedereen van dienst te zijn hebben we een uitgebreid winkel- en horeca-aanbod samengesteld. Veelzijdig, makkelijk bereikbaar en met ruime openingstijden. Op Schiphol Plaza vind je vast wat je zoekt!

Wat zijn de openingstijden?

De winkels en restaurants op Schiphol, hebben ruime openingstijden. De meeste zijn open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Je kan dus volop genieten van het winkel- en horeca aanbod op Schiphol.

Meer dan alleen winkels

Schiphol Plaza is hét winkelcentrum van de luchthaven. Van supermarkt tot elektronicawinkel en van kledingzaak tot kapper, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij een van de dertig winkels. Maar Schiphol Plaza is meer dan alleen winkels. Je vindt hier ook ruim twintig bars en restaurants. Dankzij het brede aanbod vind je altijd wel de sfeer, het gerecht of drankje waar je op dat moment zin in hebt.

Dagelijkse boodschappen
Cadeaus
Mode
Alle shops voor security
Horeca
Alle bars en restaurants voor security