Carrière: A world of opportunities

Maatschappelijke en economische belangen, politiek, commercie, mobiliteit, veiligheid, milieu. Alle maatschappelijke vraagstukken vind je op de een of andere manier terug in onze dagelijkse praktijk. Schiphol Group is dan ook met recht 'a world of opportunities' voor ambitieuze professionals in de meest uiteenlopende disciplines.

A world of opportunities

Schiphol Group's missie is Nederland via de Mainport Schiphol te verbinden met belangrijke steden en regio's in de wereld. Amsterdam Airport Schiphol wil the most sustainable and high quality airport zijn. Wij exploiteren Schiphol als een AirportCity, een dynamische omgeving die 24 uur per dag zijn gebruikers alle diensten biedt die zij nodig hebben. Waar het non-stop bruist van activiteiten. A world of opportunities.

Verrassende carrières

Bij Schiphol Group kun je uitstekend carrière maken binnen je vakgebied. Maar in de praktijk verlopen de carrières hier vaak veel minder voorspelbaar dan ergens anders. Dat heeft allereerst te maken met de diversiteit van de verschillende onderdelen van Schiphol Group. We managen niet alleen luchthavens of onderdelen daarvan in Nederland maar ook daarbuiten. Ten tweede heeft het ook te maken met de complexiteit van de onderwerpen. Hierbij zijn verschillende interne en externe partijen, inclusief de overheid, bij betrokken.

In een organisatie waar de meest uiteenlopende professionals zo intensief met elkaar samenwerken en processen zo door alle vakgebieden heen lopen, zijn verrassende stappen in je carrière eerder regel dan uitzondering. Meer weten? Ga dan naar Werken bij Schiphol Group.