Nieuws: Schiphol Boulevard tijdelijk dicht

De afgelopen weken zijn veel routes op Schiphol veranderd. Zo is onder andere de korte route richting Lang Parkeren verdwenen. Goed nieuws: die komt terug! Alleen is het daarvoor nodig om van 23 oktober tot 23 december een gedeelte van de Schiphol Boulevard te sluiten. Bezoekers en medewerkers uit de richting van Den Haag moeten rekening houden met omleidingen.

Schiphol Boulevard tijdelijk dicht

Gepubliceerd op: 19 oktober 2017

Weer een verkorte route naar Lang Parkeren

Verkeer dat over de A4 vanuit Den Haag naar Schiphol komt, krijgt vanaf 23 oktober te maken met een omleiding. De Schiphol Boulevard – het gedeelte tussen de Westelijke Randweg en de Energiestraat – is dan een aantal weken dicht. Reden: de weg wordt in tweeën gesplitst om voortaan dienst te doen als tweerichtingsverkeer. De nieuwe inkeer kan vervolgens worden aangesloten, zodat ook verkeer vanuit Amsterdam direct weer rechtsaf kan slaan voor een verkorte route naar Lang Parkeren.

Ongeveer 3 tot 5 minuten omrijden

De omleidingen worden ter plaatse aangegeven. Kom je vanuit Den Haag en wil je richting kantoren, het WTC, het Hilton of Sheraton hotel, P6 Valet of P1 Privium? Volg dan de gele borden om alsnog snel op je bestemming aan te komen. De verwachte tijd die je kwijt bent aan omrijden is maximaal 3 tot 5 minuten. Vanaf de feestdagen moet de nieuwe situatie gelden.